MSI vs ASUS RTX 5080

Fiyatlar şişirme gibi duruyor. Bende Prime alacaktım alamadım. Açıkçası marka farkına da bakmıyorum. Uygun fiyatlı birini alayım hepsi zaten iyi diye düşünüyorum. MSI ile Asus'un soğutma performans farkını ölçüm yapmadan göremem zaten
Ama bu fiyata bir kere satıldıysa yakın zamanda "özel gün" indirimi olarak tekrar yakın seviyeye düşebilir diye düşünüyorum. 1250 dolar'lık kart bizde şu an 2000dolar . Hiç bir tutar yanı yok.

5080 böyleyse 5070 serisini kaça satacaklar. Hadi 5080 üst seri diye parayı veren olur da. Genel kitle tarafından kullanılacak 5070'e de 1750 dolar isterlerse herkes sadece raftan izler.

Stok durumu ile ilgili sorunlar mevcut. İki ürünü almadığım için açıkçası biraz pişmanım. Türkiye'de bir ürünü almamak genellikle bütçe açısından daha büyük bir zarar oluyor, çünkü fiyatlar birkaç hafta içinde 5-10 bin TL artarak yeniden satışa sunuluyor. Muhtemelen yine böyle olacak. Ayrıca ayrılan başka stok olup olmadığı da önemli. Gerçi kafam çok karışık.

Asus'u Gaming.gen aracılığıyla ön sipariş verdim. 10 dakika düşünmek bize 1 aya mal oldu

Son düzenleme:
Asus'u fiyat konusunda balon olarak görüyorum. Msı candır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…