MSI’dan alamadık, Asus’u da ağzımızdan kaptılar vallahi!
Detaylar
Kim cevapladı?gokayaktan
Başarılı
Fiyatlar şişirme gibi duruyor. Bende Prime alacaktım alamadım. Açıkçası marka farkına da bakmıyorum. Uygun fiyatlı birini alayım hepsi zaten iyi diye düşünüyorum. MSI ile Asus'un soğutma performans farkını ölçüm yapmadan göremem zaten 
Ama bu fiyata bir kere satıldıysa yakın zamanda "özel gün" indirimi olarak tekrar yakın seviyeye düşebilir diye düşünüyorum. 1250 dolar'lık kart bizde şu an 2000dolar . Hiç bir tutar yanı yok.
5080 böyleyse 5070 serisini kaça satacaklar. Hadi 5080 üst seri diye parayı veren olur da. Genel kitle tarafından kullanılacak 5070'e de 1750 dolar isterlerse herkes sadece raftan izler.
Ama bu fiyata bir kere satıldıysa yakın zamanda "özel gün" indirimi olarak tekrar yakın seviyeye düşebilir diye düşünüyorum. 1250 dolar'lık kart bizde şu an 2000dolar . Hiç bir tutar yanı yok.
5080 böyleyse 5070 serisini kaça satacaklar. Hadi 5080 üst seri diye parayı veren olur da. Genel kitle tarafından kullanılacak 5070'e de 1750 dolar isterlerse herkes sadece raftan izler.
Stok durumu ile ilgili sorunlar mevcut. İki ürünü almadığım için açıkçası biraz pişmanım. Türkiye'de bir ürünü almamak genellikle bütçe açısından daha büyük bir zarar oluyor, çünkü fiyatlar birkaç hafta içinde 5-10 bin TL artarak yeniden satışa sunuluyor. Muhtemelen yine böyle olacak. Ayrıca ayrılan başka stok olup olmadığı da önemli. Gerçi kafam çok karışık.Fiyatlar şişirme gibi duruyor. Bende Prime alacaktım alamadım. Açıkçası marka farkına da bakmıyorum. Uygun fiyatlı birini alayım hepsi zaten iyi diye düşünüyorum. MSI ile Asus'un soğutma performans farkını ölçüm yapmadan göremem zaten
Asus'u Gaming.gen aracılığıyla ön sipariş verdim. 10 dakika düşünmek bize 1 aya mal oldu
Son düzenleme:
Recep Tayyip İvedik
Başarılı
Asus'u fiyat konusunda balon olarak görüyorum. Msı candır.Arkadaşlar selam,
Aklıma takılan ufak bir soru var.
Bugün İncehesap’a 67.400 TL’ye MSI RTX 5080 Suprim eklendi, ancak ödeme işlemi yaparken stok bitti. Şu an İtopya’da 72.000 TL. Normalde ROG sistem toplayacaktım, ama bununla ilgili şöyle bir muammam var: Hem ekran kartı daha sıcak çalışıyor hem de daha pahalı. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, gerçekten beynim patlıyor. Fikirlerinizi merak ediyorum.
Anakart seçimimi açıkçası ekran kartına göre yapacağım. Şu an sadece iki parça eksik: Ekran kartı ve anakart.
Ayrıca sistemde ROG Ryujin III ve Asus ROG Thor P2 kullanıyorum, bu yüzden ASUS’a yakınım. Ancak hem sıcaklık değerleri daha yüksek hem de anakartla birlikte en az 10.000 TL’lik bir fiyat farkı oluşuyor.
- MSI X870-E + MSI RTX 5080 Suprim
- Asus X870-E + Asus ROG Astral 5080
Tekrar 67.400 TL seviyesini görsem MSI’ı alırdım, ama o fiyatı yeniden görebilecek miyiz bilmiyorum.
Ne yapmalıyım?
Yeni konular
-
-
-
-
Ev ve Yaşam Sofra ve mutfak ürünlerinde 1.500 TL'ye 500 TL indirim
- Fırsat Ekibi
-
-
-
Elektronik Lenovo LOQ 17IRX10 | i5-13450HX & RTX 5050 | 43.000 TL