Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
E

erawsyi

Ziyaretçi
1 hafta öncesine kadar Windows 10 ISO'sundaki bazı gereksiz şeyleri kaldırmak için MSMG Toolkit indirdim. İşim bitti, şimdi de klasörü silinmiyor. Masaüstünde kaldı böyle. Ne yapacağım? Shift+Delete ile silmeye çalıştığımda böyle oluyor:

1731144034909.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
1 hafta öncesine kadar Windows 10 ISO'sundaki bazı gereksiz şeyleri kaldırmak için MSMG Toolkit indirdim. İşim bitti. Şimdide klasörü silinmiyor. Masaüstünde kaldı böyle. Ne yapacağım? Shift+delete ile silmeye çalıştığımda böyle oluyor:

Eki Görüntüle 97078

Hocam eylülde ben de bu uygulamayı yükledim ve klasörün içinde Windows dosyası oluşturulduğu için dosya silinmiyor.

Hocam eylülde ben de bu uygulamayı yükledim ve klasörün içinde Windows dosyası oluşturulduğu için dosya silinmiyor.
Sen nasıl sildin?

Revo Uninstaller ile dener misiniz?

Olmadı hocam. Toolkit programı klasör halinde bir program. Herhangi bir setup ile kurulumu falan yok.

Hocam ben bilgisayarı formatlamaya vakit bulamadım. Dosya, Windows dosyası olduğu için ben de silemedim.

MSMG Toolkit ile ISO'yu mount ettikten sonra unmount etmeniz gerekiyor aynı menü içerisinden. ISO mount edili kalırsa klasörü silerken uyarı verebiliyor. Unmount etmediyseniz deneyin.

Çözüm
erawsyi, sorunuza verilen bir cevabı çözüm olarak işaretlemişsiniz, gerekirse bu seçimi değiştirebilir veya iptal edebilirsiniz.