Çözüldü mss32.dll bulunamadı hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TırcıDerler
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 567
  • Etiketler Etiketler
    mss32
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Söz konusu dosya bu paketin içinde yok. Oyuna uygun DLL indirmesi gerek zira firma artık faal değil.

Sürücü ile hiçbir alakası yok sorunun. Format atmakla da çözülmez.

Format değil de onarım deneyebilirsiniz. Windows USB ile birlikte onarım ekranına girip, sisteminizi onarabilirsiniz. Ayrıca DISM aracını da kullanabilirsiniz.
İşe yaramaz. Üçüncü parti bir yazılım bu siz Microsoft çözümleri öneriyorsunuz. Yapmayın gözün sevem!

DLL dosyaları sistem dosyası olmak zorunda değil ki bu da zaten bir sistem DLL dosyası değil. Zihnimizdeki bu bilgiyi güncellersek sorunlara çok daha farklı bir biçimde yaklaşabiliriz.

İkisini denedim Recep abi ama hala aynı.

Normal. Orada iki dosya yok. Oyunun sürümüne uygun dosyayı indirmen gerek diye yazdım.

İşe yarayabilir diye düşünmüştüm. Sistem içerisindeki dosyalardan sandım da dediğiniz gibi alakası yokmuş. Ben sistem dosyası olduğu için üstteki yöntemleri yazmıştım. Bilgilendirme için teşekkürler.

Yardımlarınız için teşekkürler Recep abi , oldu sağolasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…