Eksik DLL dosyası hatası alan okurlarımız için bir DLL dosya veri tabanı oluşturuyoruz. Bu veri tabanı sayesinde hangi DLL dosyası için hangi paketi indirmeniz gerektiğini kolayca bulabileceksiniz. mss32.dll: Miles Sound System > Oyununuzun kullandığı sürüme uygun olanı indirmeniz gerekiyor...
Bazen sürücüden dolayı kaynaklanıyor, bazen de sistem dosyalarının bozulmasından dolayı. O yüzden eski bir sistem kaydı varsa onu yüklemenizi tavsiye etmiştim. "System Restore" şeklinde aratıp, sistemi eski bir tarihteki yedeğe çekebilirsiniz.
Format değil de onarım deneyebilirsiniz. Windows USB ile birlikte onarım ekranına girip, sisteminizi onarabilirsiniz. Ayrıca DISM aracını da kullanabilirsiniz.
Konuyu inceliyordum, fark ettim. GitHub kaynağı için teşekkürler. Genel olarak bu sorunları yaşayan herkes DLL sitelerinden temin etmiş. Aslında sistemde bu DLL dosyasının eksik olmaması gerekiyor. Bu neyden dolayı kaynaklanıyor acaba? Hata belki de programın düzgün indirilmediğinden kaynaklanabilir. Sürücü de keza öyle.
DLL dosyaları sistem dosyası olmak zorunda değil ki bu da zaten bir sistem DLL dosyası değil. Zihnimizdeki bu bilgiyi güncellersek sorunlara çok daha farklı bir biçimde yaklaşabiliriz.
Sürücü ile hiçbir alakası yok sorunun. Format atmakla da çözülmez.
İşe yaramaz. Üçüncü parti bir yazılım bu siz Microsoft çözümleri öneriyorsunuz. Yapmayın gözün sevem!
DLL dosyaları sistem dosyası olmak zorunda değil ki bu da zaten bir sistem DLL dosyası değil. Zihnimizdeki bu bilgiyi güncellersek sorunlara çok daha farklı bir biçimde yaklaşabiliriz.
Normal. Orada iki dosya yok. Oyunun sürümüne uygun dosyayı indirmen gerek diye yazdım.
İşe yarayabilir diye düşünmüştüm. Sistem içerisindeki dosyalardan sandım da dediğiniz gibi alakası yokmuş. Ben sistem dosyası olduğu için üstteki yöntemleri yazmıştım. Bilgilendirme için teşekkürler.
Sürücü ile hiçbir alakası yok sorunun. Format atmakla da çözülmez.
İşe yaramaz. Üçüncü parti bir yazılım bu siz Microsoft çözümleri öneriyorsunuz. Yapmayın gözün sevem!
Normal. Orada iki dosya yok. Oyunun sürümüne uygun dosyayı indirmen gerek diye yazdım.