Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
İsrail
Bu DLL sorunu nasıl çözerim?

1703351658588.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Buradan dosyayı indirip, bütün Visual C++ paketlerini toplu kurabilirsiniz.
Söz konusu dosya bu paketin içinde yok. Oyuna uygun DLL indirmesi gerek zira firma artık faal değil.

Bazen sürücüden dolayı kaynaklanıyor, bazen de sistem dosyalarının bozulmasından dolayı. O yüzden eski bir sistem kaydı varsa onu yüklemenizi tavsiye etmiştim. "System Restore" şeklinde aratıp, sistemi eski bir tarihteki yedeğe çekebilirsiniz.
Sürücü ile hiçbir alakası yok sorunun. Format atmakla da çözülmez.

Format değil de onarım deneyebilirsiniz. Windows USB ile birlikte onarım ekranına girip, sisteminizi onarabilirsiniz. Ayrıca DISM aracını da kullanabilirsiniz.
İşe yaramaz. Üçüncü parti bir yazılım bu siz Microsoft çözümleri öneriyorsunuz. Yapmayın gözün sevem!

Konuyu inceliyordum, fark ettim. GitHub kaynağı için teşekkürler. Genel olarak bu sorunları yaşayan herkes DLL sitelerinden temin etmiş. Aslında sistemde bu DLL dosyasının eksik olmaması gerekiyor. Bu neyden dolayı kaynaklanıyor acaba? Hata belki de programın düzgün indirilmediğinden kaynaklanabilir. Sürücü de keza öyle.

DLL dosyaları sistem dosyası olmak zorunda değil ki bu da zaten bir sistem DLL dosyası değil. Zihnimizdeki bu bilgiyi güncellersek sorunlara çok daha farklı bir biçimde yaklaşabiliriz.

İkisini denedim Recep abi ama hala aynı.

Normal. Orada iki dosya yok. Oyunun sürümüne uygun dosyayı indirmen gerek diye yazdım.

İşe yaramaz. Üçüncü parti bir yazılım bu siz Microsoft çözümleri öneriyorsunuz. Yapmayın gözün sevem!

DLL dosyaları sistem dosyası olmak zorunda değil ki bu da zaten bir sistem DLL dosyası değil. Zihnimizdeki bu bilgiyi güncellersek sorunlara çok daha farklı bir biçimde yaklaşabiliriz.

Normal. Orada iki dosya yok. Oyunun sürümüne uygun dosyayı indirmen gerek diye yazdım.
İşe yarayabilir diye düşünmüştüm. Sistem içerisindeki dosyalardan sandım da dediğiniz gibi alakası yokmuş. Ben sistem dosyası olduğu için üstteki yöntemleri yazmıştım. Bilgilendirme için teşekkürler.

Yardımlarınız için teşekkürler Recep abi , oldu sağolasın.