Detaylar
Kim cevapladı?DarthGorsoy
Bilgin
2 yılda çok rahat kazanırsın. Ben kazandım, sağlıkta elendim. DHO isteyen bir arkadaşım sadece 1 sene hazırlandı ve MSÜ netlerini hesapladık, bu sene %99 ihtimalle DHO kazanıyor ki bugün öğreneceğiz zaten. Yani sıfır matematikle 1 senede çalışarak DHO, HHO kazanılabiliyor.
Peki bugünden başlasam 1 haftada toplam ne kadar çalışmam lazım?2 yılda çok rahat kazanırsın. Ben kazandım, sağlıkta elendim. DHO isteyen bir arkadaşım sadece 1 sene hazırlandı ve MSÜ netlerini hesapladık, bu sene %99 ihtimalle DHO kazanıyor ki bugün öğreneceğiz zaten. Yani sıfır matematikle 1 senede çalışarak DHO, HHO kazanılabiliyor.
2 yıl günde 4-5 saat çalış ilk 10k girersin yks sayisalda.Arkadaşlar MSÜ hayalim var, kazanmak istiyorum ama geç kaldığımı düşünmeye başladım temelim çok kötü (özellikle matematikte). 2 yıl sıkı çalışma ile kara harp okulunu kazanabilir miyim?
Şu an 10.sınıfım.
Arkadaşlar MSÜ hayalim var, kazanmak istiyorum ama geç kaldığımı düşünmeye başladım temelim çok kötü (özellikle matematikte). 2 yıl sıkı çalışma ile kara harp okulunu kazanabilir miyim?
Şu an 10.sınıfım.
Hocam benim de savcilik hayalim var geç kaldigimi dusunuyorum 11. sınıfım