Detaylar
Kim cevapladı?Check Engine
Becerikli
- Makaleler
- 1
Sen onu ciddiye almazsan o da seni almaz.Amacım TYT ve AYT. Bölme işlemini bile bilmeden çıktığım bu yolda hedefim ilk 10 bin. Ciddiye almayacağım. Denemeye girer gibi gireceğim.
Daffy Duck
Üstün
Sonuçta iki sınavı da ÖSYM hazırlıyor. Soru tarzlarını görmüş olursun en azından.
MSÜ'nün olayı zaten TYT soru tarzını görmek. Çıkan sonuca göre neler yapabileceğini kestirebilirsin.
Aslında haklısın ama mesela sınavda çok fazla dil bilgisi sorusu var. Dört tane anlatım bozukluğu var ve ben anlatım bozukluğu hiç çalışmadım. Onun dışında dil bilgisi soruları da fazla; dil bilgisiyle aram iyi değil, zorlayabilirler.
Tarih soruları örneğin kasıkmış; ben hiç tarih çalışmadığım zaman bile yorum gücümü kullanarak beşte beş yapıyordum. Şimdi ise benim bildiğim kadarıyla tamamen bilgi sorusuymuş. Bu tür soruları ciddiye almayacağım, yani sınavın TYT'den uzak kısmını önemsemeyeceğim.
Onun dışında TYT'ye etki eden yerleri tabii ki iyice analiz edeceğim.
LA Knight
Üstün
Dert ettiğin konuları 1 haftada ustalaşabileceğin konular. Anlatım bozukluğunu azıcık çalışınca çok rahat kestirebilirsin nerede ne tür bozukluk olduğunu. Mesela üstteki cümlemde anlatım bozukluğu var.Aslında haklısın ama mesela sınavda çok fazla dil bilgisi sorusu var. Dört tane anlatım bozukluğu var ve ben anlatım bozukluğu hiç çalışmadım. Onun dışında dil bilgisi soruları da fazla; dil bilgisiyle aram iyi değil, zorlayabilirler.
Tarih soruları örneğin kasıkmış; ben hiç tarih çalışmadığım zaman bile yorum gücümü kullanarak beşte beş yapıyordum. Şimdi ise benim bildiğim kadarıyla tamamen bilgi sorusuymuş. Bu tür soruları ciddiye almayacağım, yani sınavın TYT'den uzak kısmını önemsemeyeceğim.
Onun dışında TYT'ye etki eden yerleri tabii ki iyice analiz edeceğim.
maes
Başarılı
Evet iyi ki girmişim dedim. Soru tarzlarını az çok anlamış oldum.Sonuçta iki sınavı da ÖSYM hazırlıyor. Soru tarzlarını görmüş olursun en azından.