MSÜ'nün olayı zaten TYT soru tarzını görmek. Çıkan sonuca göre neler yapabileceğini kestirebilirsin.

Aslında haklısın ama mesela sınavda çok fazla dil bilgisi sorusu var. Dört tane anlatım bozukluğu var ve ben anlatım bozukluğu hiç çalışmadım. Onun dışında dil bilgisi soruları da fazla; dil bilgisiyle aram iyi değil, zorlayabilirler.

Tarih soruları örneğin kasıkmış; ben hiç tarih çalışmadığım zaman bile yorum gücümü kullanarak beşte beş yapıyordum. Şimdi ise benim bildiğim kadarıyla tamamen bilgi sorusuymuş. Bu tür soruları ciddiye almayacağım, yani sınavın TYT'den uzak kısmını önemsemeyeceğim.

Onun dışında TYT'ye etki eden yerleri tabii ki iyice analiz edeceğim.

Aslında haklısın ama mesela sınavda çok fazla dil bilgisi sorusu var. Dört tane anlatım bozukluğu var ve ben anlatım bozukluğu hiç çalışmadım. Onun dışında dil bilgisi soruları da fazla; dil bilgisiyle aram iyi değil, zorlayabilirler.

Tarih soruları örneğin kasıkmış; ben hiç tarih çalışmadığım zaman bile yorum gücümü kullanarak beşte beş yapıyordum. Şimdi ise benim bildiğim kadarıyla tamamen bilgi sorusuymuş. Bu tür soruları ciddiye almayacağım, yani sınavın TYT'den uzak kısmını önemsemeyeceğim.

Onun dışında TYT'ye etki eden yerleri tabii ki iyice analiz edeceğim.
Dert ettiğin konuları 1 haftada ustalaşabileceğin konular. Anlatım bozukluğunu azıcık çalışınca çok rahat kestirebilirsin nerede ne tür bozukluk olduğunu. Mesela üstteki cümlemde anlatım bozukluğu var.

Hedefin TYT ve AYT ile bi yere yerleşmekse MSÜ'da ki amacın kendini denemek olması normal. Denemeye giriyorum kafasında girersen daha da iyi olur. ÖSYM soru tarzını tam görmüş olursun ayrıca sınav provası olur.