a, b TL değil de a.b TL yazılan ve 7,8tl fazla gelen soruyu yapabildiniz mi? Sayı basamakları ile falan sozmeye çalışsam da a. B'den a ve B'yi cikartamadim.
Sayı basamaklarıyla olacak bir şey değildi bence, çözemedim; bayağı uğraştım.
Fonksiyon ve kalem sorusu neydi?

Bunu denedim ama olmadı sanmıştım, işlem hatası yapmışım.

Fena değildi. Matematik ve fen beklemediğim şekilde iyi geçti. Türkçe hakkında fikrim yok, son 20 soru zordu bence. Sosyalde aynı şekilde Türkçe gibi geçti. Kısacası sayısal kısmı iyi, sözel kısmı orta şeker geçti.

Sayı basamaklarıyla olacak bir şey değildi bence, çözemedim; bayağı uğraştım.
Fonksiyon ve kalem sorusu neydi?

Bunu denedim ama olmadı sanmıştım, işlem hatası yapmışım.
Kalem sorusunu yaptım sanırım ama hatırlayamadım.

Telefon rehberi sorusu vardı üslü sayılarda, bir de köklü sayılar sorusu vardı. Onları ne yaptınız? Ben √18 yaptım, biraz sinirle yaptım konu aklıma gelmediği için.
Üslü sayı sorusunu da yapamadım.

Kök 18 ve yanlış değilsem üslü sayı ise 70 üzeri bir şeydi.

70 üssü 3'dü o

Kalem sorusunu yaptım sanırım ama hatırlayamadım.

Telefon rehberi sorusu vardı üslü sayılarda, bir de köklü sayılar sorusu vardı. Onları ne yaptınız? Ben √18 yaptım, biraz sinirle yaptım konu aklıma gelmediği için.
Üslü sayı sorusunu da yapamadım.

Kalem sorusu 400'dü galiba 12x+300=15x.85/100

70 üssü 3'dü o

Kalem sorusu 400'dü galiba 12x+300=15x.85/100
şıklardan gittim, dördünü de denedim. Hiçbiri gelmeyince 400’ü yapıştırdım ama hiç de emin değildim. Bunu duymam iyi oldu.

Onun dışında bir soru daha vardı, merdiven sorusu. Beş tane tahta kırılıyordu. Toplamda 25 tahta vardı, 20’ye düşüyordu. Onun cevabı 24 falan mıydı? Ben o soruya pek bakmadım.

Matematik: 12 doğru 4 yanlış.

şıklardan gittim, dördünü de denedim. Hiçbiri gelmeyince 400’ü yapıştırdım ama hiç de emin değildim. Bunu duymam iyi oldu.

Onun dışında bir soru daha vardı, merdiven sorusu. Beş tane tahta kırılıyordu. Toplamda 25 tahta vardı, 20’ye düşüyordu. Onun cevabı 24 falan mıydı? Ben o soruya pek bakmadım.
Cevabı E, 4.

Son düzenleme:
Şıklardan gittim, dördünü de denedim. Hiçbiri gelmeyince 400'ü yapıştırdım ama hiç de emin değildim. Bunu duymam iyi oldu.

Onun dışında bir soru daha vardı, merdiven sorusu. Beş tane tahta kırılıyordu. Toplamda 25 tahta vardı, 20'ye düşüyordu. Onun cevabı 24 falan mıydı? Ben o soruya pek bakmadım.

Ben onu çözdüm ama 4 olarka işaretledim tam sonuca ulasamadım. 25.4 100cm 300cm aralıklar 24 aralıj var diye gittim. 20.4 80cm 320cm 19 aralığa böldüm 4'e yakın bir fark vardı 4 işaretledim.