Adam 10 ay AYT basmış, benim Total çalışmam 10 ay etmiyor geçmesi hakkıdır.😀

Eyüp b AYT mat soru bankası çözmediysen onu çözebilirsin deneme gibi. Ya da @SF26, hocamın dediği gibi YouTube üzerinden kaliteli soru aramaya başlayabilirsin. Eyüp b oynatma listeleri ve paraksilen kimyanın 1 sorum var listesine bakabilirsin.

Eyüp B'yi çözdüm hocam. Şu an soru bankası olarak Ergi'yi düşünüyorum eğer alırsam. Kalan üst seviyeleri çözdüm denebilir. Tekli sorulara bakacağım. Teşekkürler.

Eyüp B'yi çözdüm hocam. Şu an soru bankası olarak Ergi'yi düşünüyorum eğer alırsam. Kalan üst seviyeleri çözdüm denebilir. Tekli sorulara bakacağım. Teşekkürler.

Birçok kişi kaçırdığından söyleyeyim unutmadan. Eğer kaynak arıyorsanız ve çözmediyseniz bütün ayt fen denemeleri var. Ders ders branşlar bittiyse direkt AYT fen denemesi çözebilirsiniz.

Şu an biraz tıkanmaya başladım denebilir. Kaynak bulmak için araştırma yapmam gerekiyor. Bu arada o kadar denemenin üstüne son bir soru bankası çözmek mantıklı mı?

Mert hocanın TYT matematik denemeleri güzel aslında, ben beğendim, bir de TİLT denemelerini yeniledi onlara bakabilirsin.

Birçok kişi kaçırdığından söyleyeyim unutmadan. Eğer kaynak arıyorsanız ve çözmediyseniz bütün AYT fen denemeleri var. Ders ders branşlar bittiyse direkt AYT fen denemesi çözebilirsiniz.

Genelede bir bütün bir ayrı ayrı gidiyorum şu an. Bir yayının önce bütün olanını çözüyorum. Sonra ayrı ayrı alıyorum genelde. Fen kısmında daha çözecek kaynak var zaten. Sıkıntı matematikteydi. O da halledilir sizin önerdiğiniz şeylerle vs.

Mert hocanın TYT matematik denemeleri güzel aslında, ben beğendim, bir de tilt denemelerini yeniledi onlara bakabilirsin.

TYT mat olarak kaynak sıkıntısı pek yok. AYT kadar sık çözmediğim için.

Genelede bir bütün bir ayrı ayrı gidiyorum şu an. Bir yayının önce bütün olanını çözüyorum. Sonra ayrı ayrı alıyorum genelde. Fen kısmında daha çözecek kaynak var zaten. Sıkıntı matematikteydi. O da halledilir sizin önerdiğiniz şeylerle vs.

TYT mat olarak kaynak sıkıntısı pek yok. AYT kadar sık çözmediğim için.

Eski tg denemelerine bak. Tabletin varsa tabletten çöz yoksa PDF indirip kırtasiyeden çıkar.

Ergi piyasanın en sert kitabı söyleyeyim, geometri yazarı benim geçen sene dershanede hocamdı. Harbi çarpar o kitaptaki sorular.