İki gün önceki MSÜ sınavım sosyal ve Türkçe yüzünden beklediğimden çok kötü geçti ve çevremdeki çoğu kişi de benden yüksek yaptı (sosyal ve Türkçe yüzünden). Tahmini sıralamam geçen seneye göre sayısal: 17K, genel: 25-26K gibi bir şey geliyor. YKS'de hedefim sayısal ilk 2K'ydı ama bu sınavdan sonra umudum iyice tükendi. Çevrenizde tanıdığınız bu civarda sıralamalarla sayısal ilk 2-3K'ya çeken var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?SHERLOCKED
Başarılı
Benim de öyleydi. 1 hafta boyunca günde 5 Türkçe denemesiyle hallettim.
Kuzenim 3K yaptı. Aşırı çalışıyordu. İlk girdiğinde 90K yapmıştı. Mezuna kaldı ve bu şekilde 3K yaptı. Çalışmakla oluyor.Çevrenizde tanıdığınız bu civarda sıralamalarla sayısal ilk 2-3K'ya çeken var mı?
RapidLemming955
Yetkin
Halledersin hocam bence moral bozma. Ben de saçma salak dikkat hataları yaptım bazı sorularda.
Türkçe kısmını neredeyse 40'lamış birisi olarak tek tavsiyem var, paragraf çözeceksin.
Paragraflara bakmadan 4-5 saniyede soruyu doğru yapar hale gelmiştim.
Paragraflara bakmadan 4-5 saniyede soruyu doğru yapar hale gelmiştim.
Romantik olmaya gerek yok. MSÜ'de batırmış olabilirsin, bunun için de moralini boz. Bunca aydır verdiğin emeği karşılığı bu muydu diye kendini parçala. Sonra da bak aynada kendine: Ne kazandırdı bu sana? Hiçbir şey.
Peki ne yapmak sana fayda sağlayacak? Girdiğin sınavın dinamiklerini anlayarak yaptığın analizler. Her bir yanlıştan çıkardığın yeni bilgiler, boş sorulardan anladığın konu eksiklikleri. Moralini mi bozmak istiyorsun? Ümidin mi tükendi? Çok güzel. Rakiplerine çalışmaya devam et ya da kalk ve analizlerle kendini bir adım daha öne geçir.
Moral bozmayı da sınavdan sonraya bırak.
Peki ne yapmak sana fayda sağlayacak? Girdiğin sınavın dinamiklerini anlayarak yaptığın analizler. Her bir yanlıştan çıkardığın yeni bilgiler, boş sorulardan anladığın konu eksiklikleri. Moralini mi bozmak istiyorsun? Ümidin mi tükendi? Çok güzel. Rakiplerine çalışmaya devam et ya da kalk ve analizlerle kendini bir adım daha öne geçir.
Moral bozmayı da sınavdan sonraya bırak.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-
-