Bugün MSÜ'ye girdim Aydın'da. Hoca uyudu ya sınavda. Yâni bu resimi bir sınav değil mi? Arada saate bakıyorum bir baktım hoca kafayı kırmış arkaya yatıyor. Bir de dalmış arada bir höööğkrt deyip kalkıyor. Ben bu adamı nereye şikayet edebilirim? YKS'de kimsenin görevlisi olmamalı bence. Bu işten para alıyor sonuçta. ÖSYM sınavı bu, uyumaması gerek.
Detaylar
Kim cevapladı?SF26
Üstün
Saate entegre kameradan kayıt alınıyor olması lazım, şikayet edin direkt İLMEB'e.Bugün MSÜ'ye girdim Aydın'da. Hoca uyudu ya sınavda. Yâni bu resimi bir sınav değil mi? Arada saate bakıyorum bir baktım hoca kafayı kırmış arkaya yatıyor. Bir de dalmış arada bir höööğkrt deyip kalkıyor. Ben bu adamı nereye şikayet edebilirim? YKS'de kimsenin görevlisi olmamalı bence. Bu işten para alıyor sonuçta. ÖSYM sınavı bu, uyumaması gerek.
CİMER'e yaz ve anket cikar ÖSYM'de orada da yaz. Bunun üst sürümünü KPSS 2022'de yasadim kendi kendilerine konusup gülüp duruolardı sınıfta. Reziller. Ne düzgün bu ülkede?
Lulz
Uzman
Merhaba,
Ben de öğretmen kadrosunda olduğum için ÖSYM sınavlarında bazen görev alıyorum.
Pandemi zamanı sınav görevlisi olma şartları epey gevşemişti. Yani öğretmen olmasan da görev alabilir hale gelindi. Bu da sınav görevlilerini (sizin gördüğünüz salon başkanı ve gözetmen) nitelik anlamında sıkıntıya soktu profil olarak.
Görevden sonra ösym ekranında sınavla ilgili memnuniyet anketi tarzı bir şey vardı bildiğim kadarıyla. Oradan yazman etkili olacaktır.
Ben de öğretmen kadrosunda olduğum için ÖSYM sınavlarında bazen görev alıyorum.
Pandemi zamanı sınav görevlisi olma şartları epey gevşemişti. Yani öğretmen olmasan da görev alabilir hale gelindi. Bu da sınav görevlilerini (sizin gördüğünüz salon başkanı ve gözetmen) nitelik anlamında sıkıntıya soktu profil olarak.
Görevden sonra ösym ekranında sınavla ilgili memnuniyet anketi tarzı bir şey vardı bildiğim kadarıyla. Oradan yazman etkili olacaktır.
Teşekkürler herkese, gerekli yerlere şikayet edeceğim. En azından başkalarının sınavını sıkıntıya sokmasın da YKS'de
Sadece_Emir
Uzman
Bugün MSÜ'ye girdim aydın'da. Hoca uyudu ya sınavda. Yâni bu resimi bir sınav değil mi? Arada saate bakıyorum bir baktım hoca kafayı kırmış arkaya yatıyor. Bir de dalmış arada bir höööğkrt deyip kalkıyor. Ben bu adamı nereye şikayet edebilirim? YKS'de kimsenin görevlisi olmamalı bence. Bu işten para alıyor sonuçta. ÖSYM sınavı bu, uyumaması gerek.
Adam belki uyuyamadı belki karısıyla kavga etti neden hemen milleti suçluyorsunuz ki neyse şaka maka CİMER'e yazabilirsiniz.