Batırdım bildiğiniz. Normalde sosyalde 15 ile 12 arası yapardım. 0 coğrafya ile ama MSÜ için sadece bilgi sorduklarından 4–5 net anca yapacağım gibi. Türkçede 35'in altına inmezdim. 3D, Bilgi Sarmal, Apotemi, 345 bunların branş denemelerini çözmüştüm ama 20 net yaptım sanırım. Bunda fazla dil bilgisi olması etkili oldu ama bu sonuç her şekilde kabul edilemez. 20 net nedir? Çoğu sorunun kökünü yanlış okumuşum. Örneğin “hangisi söylenemez?” diyor, A şıkkı söylenebilir. “Aaa hemen buldum, yapıştır A” diyorum. Böyle hatalı 7–8 sorum var zaten.
Matematik için konuşursak bayağı düşük yaptım normale göre. 20 işaretledim, 2 ya da 3 yanlış var. Çok kötü değil ama diğer soruları nasıl yapacağımı bulamadım, yani kalem oynatamadım. Bazı yerlerde işlem hatası yaptığımdan bulamamışım.
Genel olarak böyleydi. Kurumda/evde girdiğim denemeleri de paylaşacağım aşağıda. AYT çalışmaya devam edeceğim, önemli olan AYT benim için ama bu süreçte TYT adına ne yapmalıyım? Türkçem denemelerde, branş denemelerinde düşük gelmezdi. Bunun için tavsiyeniz nedir?
İşin kötü yanı, sonuç umurumda değil; “olur öyle” kafasındayım. Hocalar yardım edin @Testo Unit @SF26 @Atahan
@Michael MYERS @Sxinar
Matematik için konuşursak bayağı düşük yaptım normale göre. 20 işaretledim, 2 ya da 3 yanlış var. Çok kötü değil ama diğer soruları nasıl yapacağımı bulamadım, yani kalem oynatamadım. Bazı yerlerde işlem hatası yaptığımdan bulamamışım.
Genel olarak böyleydi. Kurumda/evde girdiğim denemeleri de paylaşacağım aşağıda. AYT çalışmaya devam edeceğim, önemli olan AYT benim için ama bu süreçte TYT adına ne yapmalıyım? Türkçem denemelerde, branş denemelerinde düşük gelmezdi. Bunun için tavsiyeniz nedir?
İşin kötü yanı, sonuç umurumda değil; “olur öyle” kafasındayım. Hocalar yardım edin @Testo Unit @SF26 @Atahan
@Michael MYERS @Sxinar
Özdebir
4K
Ve son olarak 3D aynı zamanda rekorum
Türkçe: 33
Sosyal: 13
Fen: 11
Matematik: 25
Toplam: 82 net
Düştükçe düşüyor sürekli.
Sosyal: 13
Fen: 11
Matematik: 25
Toplam: 82 net
Düştükçe düşüyor sürekli.
- seeraddar
- deneme tyt
- Forum: ÖSYM Sınavları
Türkçe: 34 net
Matematik: 26 net
Fen: 15 net
Sosyal: 14 net
Toplam: 89 net
Matematikte çok deneme yanılma vardı, kafamı masaya vurucaktım sinirden. Fen çok zor değildi. Sosyal için felsefedeki yorum soruları zordu, coğrafyası full bilgiydi. Dil bilgisi ideal, paragrafta 2 3 soru dışında zorlayan soru olmadı.
Matematik: 26 net
Fen: 15 net
Sosyal: 14 net
Toplam: 89 net
Matematikte çok deneme yanılma vardı, kafamı masaya vurucaktım sinirden. Fen çok zor değildi. Sosyal için felsefedeki yorum soruları zordu, coğrafyası full bilgiydi. Dil bilgisi ideal, paragrafta 2 3 soru dışında zorlayan soru olmadı.
- seeraddar
- deneme tyt
Forma yaklaşık bir buçuk aylık bir ara verdim. Bu süre boyunca eksiklerimi yoğun bir şekilde kapatmaya çalıştım. TYT açısından baktığımda özellikle kimyada maddelerin hâlleri & asit ve baz konularında soru kaçırıyordum. Periyodik sistemde ise zaman zaman tuzak sorular çıkıyordu ve bu yüzden kimyayı her zaman fulleyemiyordum. Bu alanlara özellikle yoğunlaştım. Daha önce fotoğrafını çektiğim tuzak sorular üzerine de çalıştım. Fizikte optik ve dalgalar dışında tamamı bitti.
Biyolojide ikinci üniteyle ilgili eksiklerim vardı; nükleus, sentrozom, koful gibi konuları tespit edip bunlara...
Biyolojide ikinci üniteyle ilgili eksiklerim vardı; nükleus, sentrozom, koful gibi konuları tespit edip bunlara...
- seeraddar
- deneme tyt tyt-ayt
Son düzenleme: