Göreyim hele elleri hazır mıyız canlar? Parçalayıp, içinden geçip çıkacak mıyız o sınavdan!?
Detaylar
Kim cevapladı?Astronotarda 47
Üstün
Hiç hazır olduğumu düşünmüyorum, üstüne bugün birkaç olay da yaşadım ve mental olarak çökmüş durumdayım. Umarım hedefi MSÜ olanların sınavları diledikleri gibi geçer, ben boşa giriyorum gibi hissediyorum şu an.
Hiç hazır olduğumu düşünmüyorum, üstüne bugün birkaç olay da yaşadım ve mental olarak çökmüş durumdayım. Umarım hedefi MSÜ olanların sınavları diledikleri gibi geçer, ben boşa giriyorum gibi hissediyorum şu an.
Bire bir aynısı.
MSÜ kafa resetleme sınavıdır, gir ortamı gör geç. Başka bi' numarası yok askeriye isteyenler dışında.Hiç hazır olduğumu düşünmüyorum, üstüne bugün birkaç olay da yaşadım ve mental olarak çökmüş durumdayım. Umarım hedefi MSÜ olanların sınavları diledikleri gibi geçer, ben boşa giriyorum gibi hissediyorum şu an.
Hocam benim de aynı. TYT'de net arttıramıyorum ne yapsam da. 3 ay önce de netler aynıydı şuanda da aynı sadece belli bir nete sabitleyebildim. İntegrali bitirdim full soru çözüyorum.Ben girmeyeceğim sınava, benim yerime de parçalayın. Girmek istemedim çünkü programımı %90 AYT %10 TYT gibi absürt bir dengeye aldım. Hayvan gibi AYT Mat kasacağım.
TYT=Psikoloji/Stres Yönetimi ve süreklilik.Hocam benim de aynı. TYT'de net arttıramıyorum ne yapsam da. 3 ay önce de netler aynıydı şuanda da aynı sadece belli bir nete sabitleyebildim. İntegrali bitirdim full soru çözüyorum.
Yahya Nuroğlu
Yetkin
Değiliz ama gireceğiz bakalım ne olacak. TYT netlerim artmıyor bir türlü. AYT kısmı iyi gidiyor ama TYT sarpa sardı bir tık.