Yer
Aydın Kuşadası
Merhaba. Benim bir tane Muhabbet kuşum var. 2024'te diğer kuş burnuna zarar vermiş, kanıyordu, sonra düzeldiğinde burnu kapanmaya başladı. 1 tane deliği tıkalı ve şişik, alttan sarı şeyler çıkmaya başlamış. Diğer delik ise biraz kapalı ama yarısı açık. Bundan biraz korkuyorum. Eskiden biraz da olsa kürdanla yardım ediyorduk ama artık ısırıyor, acı çekiyor ve bağırıyor. Eline de aldırmıyor o yüzden veterine gideceğim. Gitmeye gerek var mı yok mu?
Fotoğrafı burada:

1743778314671659084385448555695.webp

Satıcıların yarısı yalancı geri kalanı da bilgisiz cahillerdir. Ceresi çok kötü durumda, gaga da pek sağlıklı görünmüyor. Üniversite hayvan hastanesi en garanti yer olur götürmen için.

Satıcıların yarısı yalancı geri kalanı da bilgisiz cahillerdir. Ceresi çok kötü durumda, gaga da pek sağlıklı görünmüyor. Üniversite hayvan hastanesi en garanti yer olur götürmen için.

Hocam ben kuşadasındayım burada fazla petshopcu yok ya da ben bilmiyorum. Ama teşekkürler.

Hocam ben kuşadasındayım burada fazla petshopcu yok ya da ben bilmiyorum. Ama teşekkürler.

Ege kiyilari papaganlarin dogal iklimine nispeten uygun kosullara sahip, ulke ortalamasina gore kaliteli ureticiler var. Egzotik kanatlilar icin veterinerlik hizmeti icin guvenilir hekim bulursunuz. Size yakin bir veteriner hekim kesinlikle yardimci olacaktir.