- Makaleler
- 1
Benim çözümüm yok fakir adamım evimde oturuyorum ben. NATO veya üst düzey yetkililer çözsün. Çözümüm olsa bile ne fark edecek?
Abartma. İyi partinin çok temiz bir gidişatı var şu an. Yeni Süreç yasasında parti ittifaklarının hiçbirisinin desteklemediği tek parti:İyi Parti bile şaibeli, iki kere düşünmek lazım. Bir tek Ümit Özdağ taviz vermedi, bir şeyi yok.
İyi parti bile şaibeli, iki kere düşünmek lazım. Bir tek ümit özdağ taviz vermedi, bir şeyi yok.
Abartma. İyi partinin çok temiz bir gidişatı var şu an. Yeni süreç yasasında parti ittifaklarının hiçbirisinin desteklemediği tek parti:
Eki Görüntüle 272904
Müsavat dervişoğlu ve ümit özdağ iktidara karşıt olarak bir ittifak yapıp muhalefeti temsilen aday olurlarsa büyük ihtimalle seçimi kazanır, kesin olarak da devleti kalkındırırlar.
Neden öyle dediğini anlatıyor, dinlersen ona itafen bir yorum yapabilirsin. Saniye ayarlı şekilde attım videoyu. Bahçeli nasıl kandırdı derken Cumhurbaşkanı ile yaptığı ittifaklıktan mı bahsediyorsun anlamadım.Bu video bir şey kanıtlamaz demiş mi dememiş mi bahçeli nasıl kandırdı yıllarca MHP lileri o yüzden akıllı olmak lazım.
Ne gibi bir tehditte bulunmuş anlatırsan öğreniriz.Ki bu adam T.C.'yi tehdit etmiş birisi bu kadar kolay düşmemelisiniz.