Muharrem İnce'nin 2013 yılında TBMM'de yaptığı konuşma şimdilerde gündem oldu

Ekrem İmamoğlu kesin olarak diğerleri kadarda olmasa da adamda bir Recep Tayyip Erdoğan mizacı vardı. Füze kurulduğu tesisi mı ne kurulduğunda Özgür Özel eleştiri olarak "balıkları rahatsız etmeyin" gibi bilimsel bir açıklama yapmıştı, bunu diyenden dediğin örneklerden fazlası beklenir. Malum partili değilim ama ülken bir şey yapıyorsa bir kere de tebrik et be kardeşim. Ümit Özdağ, Müsavat Dervişoğlu tebrik etti, hatta Kılıçdaroğluna bu konu hakkında soru geldiğinde "Ben Togg'u kötülemedi" benzeri bir açıklama yapmıştı. Kılıçdaroğlu bile destekliyor diye biliyorum.

Ümit özdağ da araştırdım şu oğan olayı var orada kandırıldı çok büyük olay değil sonra atılan iftiralar var onlar da yalan çıktı.

Ümit özdağ da araştırdım şu oğan olayı var orada kandırıldı çok büyük olay değil sonra atılan iftiralar var onlar da yalan çıktı.
Onu tam kesin bilmiyorum ama Ümit Özdağ İktidar'da da bir adamımız olsun diyerek oraya soktu sanırım onu.

Kılıçdaroğlu saray maymunu zaten ne yaptığı beni bağlamıyor. Tekrardan dediğim gibi hayır vermeleri neticeyi değiştirmiyor. Ben aklıma göre hareket ederim. Ümit özdağ da yapay zekâ değil kandırılabilir önceki olay gibi.

Ben hatta özeli sildikten sonra oy kullanmama kararı almıştım. Zafer ne kadar oy alabilir ki diye. Sonrasında çerçeve yasada hepsi gerçek yüzünü gösterince yeni parti de patlayınca iki parti kaldı geriye. O zaman dedim umut olabilir tabii sandık gelirse hiç seçim de olmayabilir.

Kitaplarının tamamını okumadım ama birkaç kitabın birkaç sayfasını okumuştum; 30'dan fazla içi dolu dolu kitap yazan Ümit Özdağ'ın ben daha taraf değiştireceğini düşünmüyorum. Biraz tam yörüngeli bir örnek değil fakat yazdığı kitaplar cidden çok iyi olması da benim için bir etken.

Ne yaparsa ümit özdağ yapar. İyi partide de sıkıntılar var benim içime sinmedi. Zaten meral kurmuştu.

Yeni Parti'de çıktığı gibi direkt patladı.

Haklı olarak kimse Özgür Özel'i adam yerine koymuyor. Peşinden gelenler onun Kılıçdaroğlundan farklı olacağını düşündüler ama... xd

Yeni Parti'de çıktığı gibi direkt patladı.

Haklı olarak kimse özgür özel'i adam yerine koymuyor. Peşinden gelenler onun kılıçdaroğlundan farklı olacağını düşündüler ama... xd.

Vallahi ben hemen anladım ama takım tutar gibi olanlar için zor tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…