Exclaubb12
Başarılı
Herkese iyi forumlar. Bütçe 50 bin TL bandında, taksit avantajlarına göre 60'a kadar çıkabilir. Elektrik-Elektronik Mühendisliği öğrencisi kullanacak. AutoCAD ve benzeri çizim uygulamaları için kullanılacak. Bir de tercihim olarak Intel işlemci NVIDIA ekran kartı olması. Bu fiyat bandında mantıklı Lenovo LOQ modelleri olsa da kendim de i5 4060 modelini kullandığım halde Lenovo tercih etmek istemiyorum. Çünkü hem Reddit hem Youtube'da da gördüğüm üzere anakart problemleri olabiliyor. Belki bazı modeller hastır ama riske girmek istemiyorum. Tek bu sebepten de değil arkadaşımda da i5 4050 modelli var, onda da durduk yere klavye de problem çıktı, sonra bazı modellerde battary drain sıkıntısı var her ne kadar servisten şarj cihazı değiştirilebildiği söylense de. Bendeki modelde büyük sıkıntı olmasa da benim cihazımda da hem battary drain hem de sıcaklıktan kaynaklı touchpadin sol tarafında kasada renk değişimi var. Bu yüzden her ne kadar fiyatları mantıklı da olsan Lenovo istemiyorum. Fikir ve önerilerinizi bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: