- Makaleler
- 62
MSI Pulse 16 AI daha mantıklı olur.
MSI Pulse 16 AI daha mantıklı olur.
MSI laptop kullanan hiç tanıdığım yok. Tecrübem de yok. Soğutması iyiyse zaten alınır çünkü laptoplarda asıl önemli olan şey soğumadır. Soğuduktan sonra kasma donma yapmadan çalışır ki, üst segment bir cihaz alacak kullanıcı. O yüzden ufak nesil ve güç farklılıkları dışında gündelik kullanımda farketmeyecektir. Kroniği olmadıktan sonra soğutması sağlam olan her laptop alınır.
Soğutması gayet iyi MSI laptopların. Ben çok bir sorun yaşamadım 8.5 yıl boyunca.MSI laptop kullanan hiç tanıdığım yok. Tecrübem de yok. Soğutması iyiyse zaten alınır çünkü laptoplarda asıl önemli olan şey soğumadır. Soğuduktan sonra kasma donma yapmadan çalışır ki, üst segment bir cihaz alacak kullanıcı. O yüzden ufak nesil ve güç farklılıkları dışında gündelik kullanımda farketmeyecektir. Kroniği olmadıktan sonra soğutması sağlam olan her laptop alınır.
Yeni çıktıkları için detaylı bilgiye maalesef sahip değilim. Render vb. işler için Ultra serisi tercih ediliyor ki sizde zaten ağır işler için alacaksınız. Detaylı araştırabilirsiniz.@RapidLemming955, @Quezzy, @Emre.py,
Hocam cevaplarınız için teşekkürler. Merak ettiğim bir konu var. Bu İntel in Ultra serisi hakkında pek bilgim yok. Bildiğim kadarıyla yakın zamanda çıktı. Bu işlemciler nasıldır bilinen sıkıntısı falan var mıdır? Onun dışında attığınız MSI Pulse ye tav oldum gibi.
@Exclaubb12, Evet MacBook'ta bakabilirsiniz, batarya ömrü açısından ciddi bir fark yaratacaktır. Yine de detaylı araştırmanızı öneriyorum.Hocam yeni Mac Air aldim, gayet memnunum ama muhendislik icin iyi midir bilmiyorum bir arastirin, sarji uzun gidiyor cidden. Dediginiz programlarin Mac’te calisip calismadigini arastirin.
Hocam konudan bagimsiz bu ara dizin ppdeki Iowa albumu guzeldir@Exclaubb12, Evet MacBook'ta bakabilirsiniz, batarya ömrü açısından ciddi bir fark yaratacaktır. Yine de detaylı araştırmanızı öneriyorum.
Yapay zeka destekli güçlü işlemciler.@RapidLemming955, @Quezzy, @Emre.py,
Hocam cevaplarınız için teşekkürler. Merak ettiğim bir konu var. Bu İntel in Ultra serisi hakkında pek bilgim yok. Bildiğim kadarıyla yakın zamanda çıktı. Bu işlemciler nasıldır bilinen sıkıntısı falan var mıdır? Onun dışında attığınız MSI Pulse ye tav oldum gibi.