Epic Games Muhteşem Cuma indirimleri başladı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 10007
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    epic
Yeni çıkan AAA oyunlar hala alınamayacak kadar pahalı ama eski oyunlar çok güzel indirime girmiş.

Neredeyse her şey yarı fiyatına, nerede indirim yok?
Epic Games'i takip etmediğimden midir bilemem ama sanki bindirimin indirimi mevzusu var, yeni çıkan oyunlarda da hiç indirim yapmasa yeriymiş.

Çok aman aman bi indirim yapılmamış sanki, bi kupon verseydi coşardı buralar.
Yemek yerken herkes başladığını öğrensin diye paylaştım, ondan pek bakamadım ama göz gezdirdiğimde güzel gözüküyordu fiyatlar. Crysis Trilogy 50 TL, Mass Effect 150 TL falan. Kupon olayı dediğin gibi olsaydı çok iyi olurdu.

Bir de nedense hep saçma sapan paketlere indirim gelmiş, ana oyunlarına indirim gelse tonar tonar alınacak oyunlar alınmaz olmuş.

Alan Wake 2 dışında güzel AAA oyun göremedim.
Alan Wake Deluxe değer mi fiyatına?

Son düzenleme:
İstek listemde bulunan 18 oyundan hiçbirine indirim yapılmamış olmasından başka bir sorun yok. Bu liste güncellenmeden 15 gün böyle kalıcı olacaksa topu attık demektir. Yahu bari Days Gone'a indirim getireydiniz. Steam'de inbdirimdeydi Epic'ten daha uyguna alırım diye bekledim şu hale bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…