22 kasımdaydı diye biliyordum ama erkene çekilmiş, aynı zamanda haftalık fırsatlar da yenilendi. https://store.epicgames.com/tr/sales-and-specials/black-friday-cyber-monday
Detaylar
Kim cevapladı?Cobra
Yetkin
Neredeyse her şey yarı fiyatına, nerede indirim yok?Çok aman aman bi indirim yapılmamış sanki, bi kupon verseydi coşardı buralar.
Son düzenleyen: Moderatör:
EmirhanRadicus
Üstün
- Makaleler
- 1
Yeni çıkan AAA oyunlar hala alınamayacak kadar pahalı ama eski oyunlar çok güzel indirime girmiş.
Kayraa
Başarılı
Epic Games'i takip etmediğimden midir bilemem ama sanki bindirimin indirimi mevzusu var, yeni çıkan oyunlarda da hiç indirim yapmasa yeriymiş.Neredeyse her şey yarı fiyatına, nerede indirim yok?
Yemek yerken herkes başladığını öğrensin diye paylaştım, ondan pek bakamadım ama göz gezdirdiğimde güzel gözüküyordu fiyatlar. Crysis Trilogy 50 TL, Mass Effect 150 TL falan. Kupon olayı dediğin gibi olsaydı çok iyi olurdu.Çok aman aman bi indirim yapılmamış sanki, bi kupon verseydi coşardı buralar.
Alan Wake 2 dışında güzel AAA oyun göremedim.
Kayraa
Başarılı
Bir de nedense hep saçma sapan paketlere indirim gelmiş, ana oyunlarına indirim gelse tonar tonar alınacak oyunlar alınmaz olmuş.
Alan Wake Deluxe değer mi fiyatına?
Son düzenleme:
francisco77
Başarılı
İstek listemde bulunan 18 oyundan hiçbirine indirim yapılmamış olmasından başka bir sorun yok. Bu liste güncellenmeden 15 gün böyle kalıcı olacaksa topu attık demektir. Yahu bari Days Gone'a indirim getireydiniz. Steam'de inbdirimdeydi Epic'ten daha uyguna alırım diye bekledim şu hale bak.