Elbette. Tablette girdikleri anda ekranda bilgisi çıkıyor zaten, özellikle motorcular bu yüzden çok ceza yiyorlar. B1 sınıfı ile B kullanırsan sen de yersin.

Elbette. Tablette girdikleri anda ekranda bilgisi çıkıyor zaten, özellikle motorcular bu yüzden çok ceza yiyorlar. B1 sınıfı ile B kullanırsan sen de yersin.
O halde benim her türlü sanırım manuel araç ehliyetine yazılmam gerek. Kadın bir arkadaşım polise sorduğu zaman kontrol edilmediğini, fazla takılmadığını söylemiş. Kadınlara tanınan pozitif ayrımcılıktan dolayı olduğunu düşünüyoruz.

O halde benim her türlü sanırım manuel araç ehliyetine yazılmam gerek. Kadın bir arkadaşım polise sorduğu zaman kontrol edilmediğini, fazla takılmadığını söylemiş. Kadınlara tanınan pozitif ayrımcılıktan dolayı olduğunu düşünüyoruz.
Küçük bir araştırmada sanırsam 12 bin TL cezası varmış. Gerek yok bunu ödemeye, hiçbir şey olmasa dahi işgüzar birine denk gelirsin ve cezanı yersin. O sebeple duyumlardan ziyade yönetmeliklere göre hareket etmek daha doğru. Ancak %100 emin olarak yersin.

Tabii ki kontrol ediliyor. Bir kere almışken manuel alın, ne kadar uğraştırabilir ki?

Kesinlikle manuel ehliyet alın. Kontrol edilmeme gibi bir durum yok, sağlam cezası var.
Zaten kullanabiliyorsanız çok fazla uğraştırmaz.

Manuel ya da otomatik alınan ehliyet kontrol ediliyor hatta arka tarafta karşısında 104 ibaresi yer alıyor diye biliyorum otomatik olunca.