Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Evet, bu şekilde farklı çözünürlükler için farklı boyutlar yapılabilir.

Yine de buna gerek yok, flex-wrap özelliğini kapattığımızda zaten tepkiler kendilerini ayarlıyorlar.

Normalde flex-wrap: nowrap; sonucunda ikonların tepsiden taşmasını beklerdim ancak görünüşe göre şu anki ayarlamalar sonucunda tam olarak dediğiniz şey gerçekleşiyor. Bir süre inceleme yaptım, örneğin img elementindeki max-width: 100%; özelliğini kaldırınca taşma yaşanıyor.

Gayet hoş çözüm olmuş. Bunun gerekli ayarlamalarla mümkün olabileceğini düşünmezdim, öğrenmiş oldum. Teşekkür ederim. :)

😍 bende gördüğü şeyi seviyor izlenimi oluşturuyor. Bu bir araba, yemek de olabilir, romantik hisler duyulan kişi de. 🥰 veya ❤️ ise sadece romantik durum ifade ediyor benim için.
  1. :love: ifadesi konusunda sizinle hemfikirim ancak bazen kullanmak pek hoşuma gitmiyor, uygun gelmiyor. Daha doğrusu, uygun gelmiyor değil de kalp kullanmak daha uygun geliyor. Buna "Neden?" derseniz... Mantıklı bir cevabı yok. :D En sevdiğim renk neden kırmızıysa (bazen parlak turkuaz) bu tercih farkı da ondan.
  2. ❤️ ifadesinin sizin için ne ifade ettiğine asla itiraz edemem tabii. Ben, sevdiğim ve hoş bulduğum şeylere karşılık vermek amacıyla kullanıyorum, "Beğen"den daha etkili bir seçenek olarak. Diğer platformlarda da geçerli bu dediğim. Özellikle samimi olduklarım için bi' tebessüm oluştursun diye kalp kullanırım.
İfade kullanımı nesnel olmayınca bu tür farklı fikirler oluşabiliyor, çok doğal. Duygularımızı aktarmak için kullanıyoruz sonuçta, nasıl nesnel olabilir ki?

Şu an ikisi de gelmiş. Ana baba gününe dönecek bu gidişle.

Aşırıya kaçılacak gibi durmuyor ileride. Bir sonraki olsa olsa ":)" ifadesi falan olur, o da kesin değil tabii. Sosyal'deki genel görüş, ifade sayısının olabildiğince kısıtlı olması yönünde sanırsam.

Son düzenleme:
Aşırıya kaçılacak gibi durmuyor ileride. Bir sonraki olsa olsa ":)" ifadesi falan olur, o da kesin değil tabii. Sosyal'deki genel görüş, ifade sayısının olabildiğince kısıtlı olması yönünde sanırsam.
Sosyal'deki genel görüş ifadelerin hepsinin gelmesi aslında ama yönetim kısıtlı olmasını seviyor sanırım. Ben de yönetimin düşüncesinden yanayım. Fazla olması çok karmaşık olur.