Mülteci meselesine anti-emperyalist bir çözüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1178
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 93
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    çözüm mülteci
Onları artık aşacak bir noktaya geldiğimizde artık bağlı olmamış olacağız, teknik olarak. Mülteci meselesi Türkiye'nin boyunu aşacak.
Ülkendeki aydınları, işçileri, Atatürkçüleri (senin tabirinle komünist sürüsü) ülkücülere öldüren NATO'ya (askeri ittifak) övgü dizmeye gerek yok. NATO'nun sözde komünist başı ezmek için o halklara zulüm ettiğini hatırlatalım.

Hm aynen, ülkem bu hale geldiyse NATO sayesinde gerçekten. Bir konuda anlaşabildik.

Yahu biz niye dünyanın yetimhanesi görevini üstleniyoruz? Birisi işgal ediliyor biri işgal ediyor olay bize patlıyor.

Ben de sana burada katılıyorum, NATO bize katkı sağlamadı ama Komünizme yanaşmakta ayrı birer hatadır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha iyi bir fikrin varsa söyle.
Verilen destekleri tek tek iptal etmeleri ve ülkelerine dönmeleri için teşvik etmeleri gerekiyor. Bir de belirli bir tarih sınırı koyup ülke sınırları içinde kalmalarını yasa dışı yapabilirler. İsterseler zor değil.

Savaşın kuralı olmaz bükemediğin ele de başka bir çözüm bulacaksın o zaman.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bu konularda konuşmak istemiyorum yaşamak istediğim daha çok gençlik var ben çekiliyorum yazmak istediklerimide tam yazamıyorum zaten iyi akşamlar.

Kardeş affedersin ama NATO da bir şey yapmıyoruz. Bizim üzerimize üst açılıyor. Sağ kesim ise bunu destekliyor. Kore savaşına o dönem sovyetlere olan korkusundan girdi hükümet. Sonra NATO üyesi olduk. Amerika işgali yapıyor biz izliyoruz. Bizim NATO da olmamız zaten günümüzde büyük bir sorun . Ülkeyi sömürüyor resmen ABD.
Bükemediğin eli sürekli öpseydin Kurtuluş savaşı olmazdı. Sevr da kalabilirdik. Her zaman çabalaman gerekir. Burada kaç sayfa yazı yazdık daha iyi fikriniz varsa söyle demeniz saçma zaten söylüyoruz.

Para pul oldu, öyle dış siyaset yapılmaz bu saatten sonra.

Neyse benim kafam ağrıdı bu siyaset muhabbetinden, biz konuşuyoruz yetmemiş atalarımız da bir 40 sene dâha konuşmuş yine yetmemiş.
Biraz memelerini ve kalçalarını sallayan çekici hatunları izleyeceğim, keyfim yerine gelsin.

Bazen böyle konular hoş oluyor. Her ne kadar tamamen kusursuzda olmasa tartışmalarımız beraber ülke hakkında fikir yürütmek güzel oluyor. İşin sonunda herkesin niyeti ülkeyi daha iyi yapmak değil mi?

Bu arada tavsiyem Rus hatunları batı kadınlarının göz boyamasına gelmeyin Rus'dan vazgeçmeyin!

Bükemediğin eli sürekli öpseydin Kurtuluş savaşı olmazdı. Sevr da kalabilirdik. Her zaman çabalaman gerekir. Burada kaç sayfa yazı yazdık daha iyi fikriniz varsa söyle demeniz saçma zaten söylüyoruz.
O devir ile bu devir aynı değil Atatürk başarılı bir asker ve komutan ancak ülkenin bu durumda olduğu zaman o bile gelse bu işin üstesinden gelemezdi kendimizi kandırmayalım.

Son bir önerim ise Türkiye, Suriye'nin bir kısmını ilhak edecek ve tüm parazitleri oraya yerleştirecek. Dünya artık eskisi gibi tek kutuplu değil ab ve ABD kısa süreli ekonomik yaptırımdan öte bir halt edemez.

Neyse benim kafam ağrıdı bu siyaset muhabbetinden, biz konuşuyoruz yetmemiş atalarımız da bir 40 sene dâha konuşmuş yine yetmemiş.
Aslında yetiyor ancak kimsenin çıkarına olmadığı için, işine gelmediği için salağa yatıyor.
Biraz memelerini ve kalçalarını sallayan çekici hatunları izleyeceğim, keyfim yerine gelsin.
Bu kadar yazacağına P***O yazsan anladık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…