Detaylar
Kim cevapladı?Keyif çayı içmeyi. (!)
Hepsinin uzamasını istiyorum. Thanos'un yaptığı gibi tek parmak şıklatmasıyla gitseler keşke. Ülkenin içindeki deliler yetmiyormuş gibi bir de bu ne olduğu belirsizleri aldık.
Hocam en kötüsüde t.c kimlik almaları ve oy kullanmaları.
Bütçe nedir
Yetkin
Böyle.
Gitsinler. 2011'de üzülmüştük ve hak vermiştik. Ama şimdi gitmeleri lazım.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Çocuk, yaşlı ve kadınlara diyebilecek bir şeyim yok. Gelmişelr artık bir ekre. Gerisinin de ırzına söyleneyim. Bence şu an kaçak olarak yaşayanların hepsi atılmalı. Kaçak olmayanlar da mümkünse gönderilmeli. Vatandaşlık alanlar serbest bırakılmalı. Yapacak bir şey yok onlara. Vatandaşlık alma olayı da zorlaştırılmalı. Bir daha da dışarıdan bu yolla adam alınmamalı. Alınacaksa çok sıkı denetimlere tabii tutulmalı.
Çok saçma bir konu olmuş. Ben dahil çoğu kişi hepsinin en kısa sürede gitmesi gerektiğini düşünüyor.
- Makaleler
- 1
Şimdi bence, bunların hepsi gönderilmeli, ülkede bir tane bile kalmamalı demek hayaldir. Diyemezsin, neden diyemezsin çünkü dünya ülkelerinin neredeyse hepsinde var. Kuzey Kore dışında tabii ki. Ha, dersen "bana ne kardeşim diğer dünya ülkelerinden " o zaman diğer ülkelerin ekonomisi iyi olduğunda onları örnek gösterirsen çelişirsin. Ne olmalı? Şu olmalı, vergisini ödeyecek türklerle eşit olmalılar ve adalet sistemi böyleyken olmaz tabii ki. Ama düzgün bir adalet sistemiyle, direkt sınırdışı veya uzun süreli hapis cezalarıyla caydırarak ülkenin ekonomisine katkıda bulunabilirsiniz. Ülkeyi geliştirirsiniz, her türlü katkısı olur. Ama adamları düzgün bir düzen içinde tutmalısınız, işte onu da hükümet yapmıyor.
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-