Mülteciler hakkında ne düşünüyorsunuz?

glados

Başarılı
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. Malum biliyorsunuz ki ülkemizde felaket bir mülteci sorunu var. Sorum başlıktaki gibidir.

Hepsinden nefret ediyorum ülkede adam gibi duracak çalışacaksan çalış ama benim vatanım da, ülkemde… karıma, kızıma, çocuğuma… taciz ederse hiçbirine gram saygı duymam, acımam.

Keyif çayı içmeyi. (!)

Hepsinin uzamasını istiyorum. Thanos'un yaptığı gibi tek parmak şıklatmasıyla gitseler keşke. Ülkenin içindeki deliler yetmiyormuş gibi bir de bu ne olduğu belirsizleri aldık.

Hocam en kötüsüde t.c kimlik almaları ve oy kullanmaları.

@glados, evet. Türk vatandaşlığı sanki çeyiz ürünüymüş gibi dağıtılıyor. Vatan için kendini siper edenlere, görev bilincini yerine getirenlere yazık. Bazıları da hala uyanamadı ya, o koyuyor insana.

Çocuk, yaşlı ve kadınlara diyebilecek bir şeyim yok. Gelmişelr artık bir ekre. Gerisinin de ırzına söyleneyim. Bence şu an kaçak olarak yaşayanların hepsi atılmalı. Kaçak olmayanlar da mümkünse gönderilmeli. Vatandaşlık alanlar serbest bırakılmalı. Yapacak bir şey yok onlara. Vatandaşlık alma olayı da zorlaştırılmalı. Bir daha da dışarıdan bu yolla adam alınmamalı. Alınacaksa çok sıkı denetimlere tabii tutulmalı.

Şimdi bence, bunların hepsi gönderilmeli, ülkede bir tane bile kalmamalı demek hayaldir. Diyemezsin, neden diyemezsin çünkü dünya ülkelerinin neredeyse hepsinde var. Kuzey Kore dışında tabii ki. Ha, dersen "bana ne kardeşim diğer dünya ülkelerinden " o zaman diğer ülkelerin ekonomisi iyi olduğunda onları örnek gösterirsen çelişirsin. Ne olmalı? Şu olmalı, vergisini ödeyecek türklerle eşit olmalılar ve adalet sistemi böyleyken olmaz tabii ki. Ama düzgün bir adalet sistemiyle, direkt sınırdışı veya uzun süreli hapis cezalarıyla caydırarak ülkenin ekonomisine katkıda bulunabilirsiniz. Ülkeyi geliştirirsiniz, her türlü katkısı olur. Ama adamları düzgün bir düzen içinde tutmalısınız, işte onu da hükümet yapmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…