Multimetre önerisi

i5 7500F 68

Yetkin
Merhaba,
Kullandığım multimetre bozuldu, yeni bir şey almak istiyorum ama ayda yılda bir kullanıyorum, o yüzden çok pahalı bir şey olmazsa iyi olur.

Merhaba,
Kullandığım multimetre bozuldu, yeni bir şey almak istiyorum ama ayda yılda bir kullanıyorum, o yüzden çok pahalı bir şey olmazsa iyi olur.

Unit UT33D+ kullanıyorum. Oldukça memnunum öneririm. Zamanında alırken araştırmıştım sondaki harf harici modellerde uçurum fark yoktu.

Unit markası gayet iyi 89X modelini kullanıyorum.

UT33 yeterlidir D veya C tercihinize bağlı. D'de NCV varken C sıcaklık ölçer termokupl ile geliyor.
NCV ne avantaj sağlıyor? Kullanım alanı bulamadım.

33B ilgimi çekti, kendi içinde pil ölçer özelliği varmış.

Bazı kişiler tarafından marka olarak Fluke önerilenler arasında.

NCV duvardaki kabloda gerilim olup olmadığını ölçer bir nevi dedektör özelliği.
Duvardan geçen kabloları (duvarın içindeki) tespit edebiliyor mu?

ChatGPT'ye sordum ama yeterli olmaz dedi.

Bazı kişiler tarafından marka olarak Fluke önerilenler arasında.
Fluke sektör standardı zaten, oldukça profesyonel bir marka, ev kullanımı için gereksiz.

Duvardan geçen kabloları (duvarın içindeki) tespit edebiliyor mu?

ChatGPT'ye sordum ama yeterli olmaz dedi.

NCV daha çok açıktaki bir kablodan faz geçiyor mu kontrolü için kullanılıyor, kablosuz kontrol kalemi gibi düşünün. Mesafesi ürüne bağlı değişir ama UT33D bütçe odaklı bir ürün, mesafesi duvar arkasını göremeyebilir. Duvardaki tesisat kontrolü için farklı cihazlar kullanılıyor.

O zaman bu ürün kopuk kablo tespiti için. 33B sipariş ettim, evde yaklaşık 70-80 tane pil var; hem onları da ölçerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…