Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
UT33 yeterlidir D veya C tercihinize bağlı. D'de NCV varken C sıcaklık ölçer termokupl ile geliyor.
DeadlyMania7 68
Bilgin
Merhaba,
Kullandığım multimetre bozuldu, yeni bir şey almak istiyorum ama ayda yılda bir kullanıyorum, o yüzden çok pahalı bir şey olmazsa iyi olur.
Unit UT33D+ kullanıyorum. Oldukça memnunum öneririm. Zamanında alırken araştırmıştım sondaki harf harici modellerde uçurum fark yoktu.
i5 7500F 68
Yetkin
NCV ne avantaj sağlıyor? Kullanım alanı bulamadım.UT33 yeterlidir D veya C tercihinize bağlı. D'de NCV varken C sıcaklık ölçer termokupl ile geliyor.
33B ilgimi çekti, kendi içinde pil ölçer özelliği varmış.
NCV duvardaki kabloda gerilim olup olmadığını ölçer bir nevi dedektör özelliği.NCV ne avantaj sağlıyor? Kullanım alanı bulamadım.
33B ilgimi çekti, kendi içinde pil ölçer özelliği varmış.
i5 7500F 68
Yetkin
Duvardan geçen kabloları (duvarın içindeki) tespit edebiliyor mu?NCV duvardaki kabloda gerilim olup olmadığını ölçer bir nevi dedektör özelliği.
ChatGPT'ye sordum ama yeterli olmaz dedi.
HDDKullanıyorum 68
Üstün
Fluke sektör standardı zaten, oldukça profesyonel bir marka, ev kullanımı için gereksiz.Bazı kişiler tarafından marka olarak Fluke önerilenler arasında.
Duvardan geçen kabloları (duvarın içindeki) tespit edebiliyor mu?
ChatGPT'ye sordum ama yeterli olmaz dedi.
NCV daha çok açıktaki bir kablodan faz geçiyor mu kontrolü için kullanılıyor, kablosuz kontrol kalemi gibi düşünün. Mesafesi ürüne bağlı değişir ama UT33D bütçe odaklı bir ürün, mesafesi duvar arkasını göremeyebilir. Duvardaki tesisat kontrolü için farklı cihazlar kullanılıyor.
i5 7500F 68
Yetkin
O zaman bu ürün kopuk kablo tespiti için. 33B sipariş ettim, evde yaklaşık 70-80 tane pil var; hem onları da ölçerim.Fluke sektör standardı zaten, oldukça profesyonel bir marka, ev kullanımı için gereksiz.
NCV daha çok açıktaki bir kablodan faz geçiyor mu kontrolü için kullanılıyor, kablosuz kontrol kalemi gibi düşünün. Mesafesi ürüne bağlı değişir ama UT33D bütçe odaklı bir ürün, mesafesi duvar arkasını göremeyebilir. Duvardaki tesisat kontrolü için farklı cihazlar kullanılıyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Makine Çeviri Beast of Reincarnation Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-