Detaylar
Kim cevapladı?Torukojin Kaneki
Başarılı
Katıldınız mı hocam yetti mi?Katılmak istiyorum fakat seviyemin kendimi anlatacak kadar olmadığı düşünüyorum. Çoğu yerde B1 - B2 gördüm.
O sahneye çıkıp konuşmak istiyorsan B2 olmalı bence. Diğerlerinden geri kalmamak için B2 şart, sadece katılıp ortam görmek için A2 yeterli.
Bronzen
Başarılı
Hocam katıldım da kaldırmadılar. O kadar da yazı yazmıştım. Hem zamanıma hem parama hem de insanlara kinim arttı. Fakat ben böyle bir deneyim yaşadım diye siz kesinlikle böyle bakmayın. Konuşmalar zaten hızlı konuşulduğu için pek anlaşılmıyor fakat genel hatlarıyla anlayabilirsiniz. Bunun haricinde sosyallik olarak iyi ortam. Ben hayatımda hiç bu kadar kızla konuştuğumu hatırlamıyorum. Eğer benim gibi güvenmiyorsanız ingilizcenize fakat katılmak istiyorsanız niyet mektubunuzu biraz basit düzenleyin ki size 1. dünya ülkesi vermesinler. Çok zorlanırsınız. (mesela ben kolay diye kadın haklarına girmiştim böyle 2. gün bir anda birileri girdi. İşte kısaca Suudi Arabistan kadınları katlediği falan filan dedi. Ondan sonra delegeler ona yüklendi niye öldürüyorsunuz tarzı. Ama kendini savunabildi. O yüzden başvuru formu önemli)sorunuz olursa sorabilirsiniz.
CV için gerekli mi diye sorarsan şu ana kadar sadece bir yerde kullandım onunda sonucunu bekliyorum. Yurt dışında üniversite tarzı bir şeyler düşünüyorsan niyet mektubunda koyabilirsin ama onun haricinde bence pek bir şeye yaramaz.
Ben fazla heyecana kapılmıştım her gün. Toplam 3 günde ama nasıl böyle kalbim yerinden çıkacak bir de farklı bir il de girdim. Sana tavsiyem katılacaksan kafada büyütme. Rahat kal kimse sana zaten neden yapamıyon edemiyon diyemez. Hepsi senin yaşıtın insanlar. Zaten insanları normal hayattada pek fazla ciddiye alma hepsi ülkenin şu durumundan ne yapacaklarını bilmez halde.
Yine de görmek istiyorum, deneyimlemek istiyorum dersen katıl derim. Bazı şeyleri iyisiyle kötüsüyle denemek lazım bazen. Şu nefes almaya harcadığın saniyeler bile hızlıca süzülüp gidiyor. Hayatını elinden geldiğince en iyi tarzda şekillendir...
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young