Torukojin Kaneki
Başarılı
Merhaba, Manisa Bahçeşehir Koleji'nin gerçekleştirdiği Frcmun'a katılmak mantıklı mı? Bu benim CV'm için yararlı mıdır? Korkuyorum zaten tek olacağım bir de ingilizcem yetmezse diye korkuyorum. Gitmeli miyim sizce?
Bir şey olmaz daha kötüsünü görmüştüm. Zaten İngilizceni geliştirmek için var bu. Taktik vereyim sana. 4 farklı yapay zeka aracı birde AI humanizer kullan. Diksiyonun iyi olsun. Ben bu taktikle MUN onur belgesi aldım. Ama sürekli "rephrase the speech" de her konuşma için çünkü anlayabiliyorlar yapay zeka kullandığını.bir de ingilizcem yetmezse diye korkuyorum. Gitmeli miyim sizce?
Hocam cv de falan etkili mi belge? Yurt dışı için?Bir şey olmaz daha kötüsünü görmüştüm. Zaten İngilizceni geliştirmek için var bu. Taktik vereyim sana. 4 farklı yapay zeka aracı birde AI humanizer kullan. Diksiyonun iyi olsun. Ben bu taktikle MUN onur belgesi aldım. Ama sürekli "rephrase the speech" de her konuşma için çünkü anlayabiliyorlar yapay zeka kullandığını.
Evet. Bizim hoca Hintliydi. Sırf katıldığı MUN konferansları sayesinde bizim okula işe girdi.Hocam cv de falan etkili mi belge? Yurt dışı için?
Hocam Türkiye için değil de Almanya için falan etkili midir?Evet. Bizim hoca Hintliydi. Sırf katıldığı MUN konferansları sayesinde bizim okula işe girdi.
Her türlü etkilidir hocam.Hocam Türkiye için değil de Almanya için falan etkili midir?
Uluslararası olup olmadığını nerden bilebilirim hocam? Geçerlilik için.
Maalesef o kadar bilgim yok hocam. Ama uluslararası olduğuna biraz eminim.Uluslararası olup olmadığını nerden bilebilirim hocam? Geçerlilik için.
Hocam ben korkuyorum tek başıma katılacağım. Ne önerirsiniz?Maalesef o kadar bilgim yok hocam. Ama uluslararası olduğuna biraz eminim.