- Makaleler
- 7
Bak sen şu munzura (!). Hiç denk gelmedim nedense. Adını bile ilk defa duyuyorum.
Olabilir. Musluk suyu içmiyorum Türkiye’de.Bizdeki arıtıcıda hindistan cevizi aromalı tatlandırıcı var ona alıştığımdan öyle geldi herhalde![]()
Adamın zenginlik bambaşka bir boyutta. Hangi marka kullanıyorsan söyle ben de taktırayım tatlandırıcıyı.Bizdeki arıtıcıda hindistan cevizi aromalı tatlandırıcı var ona alıştığımdan öyle geldi herhalde![]()
Yılda bi takıyoruz hocam ne zenginliği Redmi'nin taksitleri bitmedi dahaAdamın zenginlik bambaşka bir boyutta. Hangi marka kullanıyorsan söyle ben de taktırayım tatlandırıcıyı.
Valla hocam her çeşidi var internette bir önceki filtre yanlış hatırlamıyorsam nane aromalıydı.Hindistan cevizli arıtıcıyı ilk defa duydum bu arada.
Doğrudur hocam.Valla hocam her çeşidi var internette bir önceki filtre yanlış hatırlamıyorsam nane aromalıydı.
Milletin canı çeker diye okulda su içmedim, susuzluktan ölüyorum. Oruçlu değilim.Herkese merhabalar,
Fabrikası, Tunceli'nin Ovacık ilçesinde, Munzur dağlarının eteğindeki Munzur gözelerinin yakınında olan Munzur Su firmasının sularını denemenizi şiddetle tavsiye ederim. Çünkü suları gerçekten mükemmel. Üstelik bu suyu denemek için Tunceli’ye gitmenize gerek yok. Kendi şehrinizde de bulabilirsiniz. Tunceli’ye gitmişken fabrikaya uğrayıp selam verirseniz bedavaya bu mükemmel suyu deneme şansınız da var.
Firmanın ürünlerini de buraya bırakıyorum:
Eki Görüntüle 25687
MUNZUR SU | efsane su | doğal kaynak suyu | munzur suyu
www.munzursu.com
Çok güzel bir davranış yapmışsınız hocam. Ben teşekkür ediyorum size. Munzur içebilirsiniz.Milletin canı çeker diye okulda su içmedim, susuzluktan ölüyorum. Oruçlu değilim.