Bizim filtresi yeni değişmiş arıtma su musluğundan suyu kaynayınca 5000 metrekarelik havuz kloru çıkıyor.Erkek adam musluk suyu içer. Klor falan dinlemez.
(ytd: Gelecekte erektil disfonksiyon problemi yaşayabilirsiniz.)
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 7
Artıma demişken, bir ara sokakta bizim burada arıtma satan kadınlar vardı. Reklam için geziyorlardı falan. Biri su istedi, neyse verdik içsin diye. Ellerinde de bir şey yok. Neyse, sularını içtiler, biraz muhabbet ettik. Kadın birden arıtma konularından muhabbeti açtı.
Sonra işte "Biz arıtma satıyoruz, şurada mağaza var. Kart verelim, gelip takalım" cart curt. Kadınlardaki reklam vizyonuna bak! Su içerek konuya giriyorlar.
Garip gelebilir ama %100 gerçek. Sağda solda su içe içe zaten dana gibi olmuşlar. (!)
Garip gelebilir ama %100 gerçek. Sağda solda su içe içe zaten dana gibi olmuşlar. (!)
Ülkemin pazarlamacası bile sıkıntılıArtıma demişken, bir ara sokakta bizim burada arıtma satan kadınlar vardı. Reklam için geziyorlardı falan. Biri su istedi, neyse verdik içsin diye. Ellerinde de bir şey yok. Neyse, sularını içtiler, biraz muhabbet ettik. Kadın birden arıtma konularından muhabbeti açtı.Sonra işte "Biz arıtma satıyoruz, şurada mağaza var. Kart verelim, gelip takalım" cart curt. Kadınlardaki reklam vizyonuna bak! Su içerek konuya giriyorlar.
Garip gelebilir ama %100 gerçek. Sağda solda su içe içe zaten dana gibi olmuşlar. (!)![]()
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Hocam, tadı cidden o kadar fark ediyor mu? Yani tadında ne değişebilir bilemedim.
Yani tadı güzel bence.Hocam, tadı cidden o kadar fark ediyor mu? Yani tadında ne değişebilir bilemedim.
İlaveten;
Aslında bugün açılan başka bir konuya misilleme olarak açmıştım.
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Diğer sulardan farkı nedir yani? Onu merak ettim. Su sonuçta.
Diğerlerine göre pH değeri yüksek.Diğer sulardan farkı nedir yani? Onu merak ettim. Su sonuçta.![]()
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Çok yüksek olması iyi anlamına gelmiyor diye biliyorum. Tadını sormuştum, nereye döndü konu hocam.
Çok acayip yüksek değil zaten. Tadı bana daha hoş geliyor. Mesela Hamidiye içemiyorum ben. Aynı şekilde Uludağ su da güzel mesela.Çok yüksek olması iyi anlamına gelmiyor diye biliyorum. Tadını sormuştum, nereye döndü konu hocam.
Hemen arkadaşa şaşkın emojisi atmayın. Bazı illerde su temiz akıyor ve klorlu. Öyle çamur gibi bir durum söz konusu değil.
Ben Sakarya'da oturuyorum açıkçası damacana ile hiç uğraşamayız. Hem aha pahalıya gelir hem de apartmana çıkarmaya uğraşamayız. Su gayet temiz bir de alman markası arıtıcı kullanınca tadından yenmiyor.