@995, Ekrem İmamoğlu'nu destekliyoruz da gene de kent lokantalarını savunmanız hoş değil. Belediyecilik anlayışı bu mudur? Esnafa rakip olarak mı belediyecilik anlayışı olur? İhtiyaç sahiplerine kart tanımlarsın, o kartla da ihtiyaç sahipleri gidip yemeğini yer ya da alışverişini yapar. Olması gereken budur. Aynısı halk ekmek için de geçerli.
Detaylar
Kim cevapladı?Murat kurum gelince iyi şeyler olacağını düşünen arkadaşlara sesleniyorum kent lokantalarını sevmiyor kurum bu yüzden ya kaldıracak ya da zamlandiracak, taksiler AKP kazandiysa bizim borumuz öter hesabı İstanbul'da ahkam kesecek, zabıtalar rüşvet almaya başlayacak, tansu çiller ve Murat kurum İstanbul'u kendi üstüne yapacak. Rasim ozan Kütahyalı, cübbeli Ahmet hoca ve dahası AKP fazlasıyla önde olursa belediyelerden her ay ödenek alacak şartsız kuralsız. Bu yüzden lütfen CHP bir şey yapmadı ki gözüyle bakmayın yeniden bir şans verin veya başka partilere verin zafer partisi örnek olarak ama AKP vermeyin! Eğer Harita'da AKP rengi az olursa Erdoğan'a felaket cevap olur korkudan kabineyi toplayıp bakanları bile değiştirebilir.@995, Ekrem İmamoğlu'nu destekliyoruz da gene de kent lokantalarını savunmanız hoş değil. Belediyecilik anlayışı bu mudur? Esnafa rakip olarak mı belediyecilik anlayışı olur? İhtiyaç sahiplerine kart tanımlarsın, o kartla da ihtiyaç sahipleri gidip yemeğini yer ya da alışverişini yapar. Olması gereken budur. Aynısı halk ekmek için de geçerli.
Ayrıca seçimden sonra zamlar binecek. Üstüne taksit kalkıyor bu yüzden aklımızı kullanalım Erdoğan'a iyi cevap verelim sandıkta.
- Makaleler
- 9
Ekrem eviğaoğlu.
Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü 30
Üstün
- Makaleler
- 19
Ekrem veba daha iyi bence(!) Ekrem İmamoğlu'nu daha çok seviyorum. Murat kurum itici geliyor.
Sadece yazdığım yazı'dan Murat Kurum'u mu çıkardınız? Orada neler yazıyor bir tekrar okuyun. AKP'nin ne Icraat'ını gördünüz? Mesela öyle sorayım size soruyu. Anlayacağınız kadarıyla.@995, yahu ben Murat Kurum'u destekliyorum mu dedim? Şimdi, bunların seçmenlerine laf atıyorsunuz da sizin onlardan ne farkınız var? Yanlışa yanlış demeyi öğrenmelisiniz.
Ben vallahi billahi akplisin Murat kurumu destekliyorsun diye filan demedim yahu anlamıyorsunuz ki. Siz Ekrem İmamoğlu'nun tek Vaat'ını eleştiriyorsunuz fakat AKP'nin ne gibi icraati var ki Ekrem İmamoğlu'nun tek Icraat'ını eleştiriyorsunuz yapmayın yahu! Ben ülke en çok neyden boğuluyor ne sıkıntı üzerinde ona göre o Vaat'ını örnek gösterdim bunun Haricin'de AKP'nin zamanında kreş yurt yokken Ekrem İmamoğlu geldiğinde kreşler yurtlar açıldı ve yurtları bir gezin isterseniz nasıl güzel yurtlar kreşler'e diyecek yok kütüphaneler açıldı daha neler yaptı buradan bakabilirsiniz. Neler Yaptık İcraatlar & Faaliyetler | Ekrem İmamoğlu@995, işte esnaflara rakip olması mı icraat? Gerçek belediyecilik anlayışı bu mu? Bunu diyorum ve Murat Kurum'u desteklemediğimi de belirttim. Siz diyorsunuz ki esnaf lokantalarını desteklemiyorsunuz, Kurum'u destekliyorsunuz. Mesajınızdan bu anlam çıkmakta.