Koleksiyon takıntın yoksa almanı tavsiye etmem.

Webtoon olarak okumak çok daha rahat ayrıca bu manga değil. Soldan sağa okunuyor normal kitap okunur gibi ve renkli. Anime izlemekten farkı yok neredeyse.
Sanırım koleksiyon takıntısından değil de, ekonomik takıntıdan dolayı alamayacağım.
O da isekai ama "Ooo, yeni bir dünyada canlandım." tarzında değil. Yani hemen yeni dünyada canlandım, oldu bitti şeklinde değil. Gerçekten bir sosyal hayat var ve çok daha kaliteli. Bunun birde noveli var uff yani.
Indirdim şimdi, yarın sabah bakarım atölyeye giderken.
🦁

Dungeon Meshi
Cowboy Bebop
Samurai Champloo
Pshyco Pass
Monster
Neon Genesis Evangelion
Mobile suit gundam iron blood orphans
Black Lagoon
91 Days

Ben de The Beginning After The End'i öneririm ancak birkaç uyarı yapmam lazım.

TBATE aksiyon ağırlıklı bir seri, Mushoku tensei kadar sakin geçmiyor. Başları çok benzer olsa da webtoonun 100.bölümünden sonra bambaşka serilere dönüşüyorlar.

TBATE şu ana kadar okuduğum, izlediğim içerikler arasında favorimdir, başyapıt değil ama kesinlikle okumaya değer.

Hakkında bir konu açmıştım, yüzeysel bir tanıtım diyebiliriz.

Düzenleme: animesinden uzak durun, prodüksiyon kalitesi berbat.

Silent Witch, bu senin en güzel serilerinden.
Kaoru Hana wa Rin to Saku da tavsiye ederim, konusuna bir bakın beğenirseniz izleyin.

Aslında isekai tarzı animelerin %80'ini izlemişimdir bu konuda eminim ama nedense aklıma gelmiyorlar ve gelenlerde genelde savaş üzerine. Konosuba diye isekai anime var ama türü komedi. Bir çok isekai de ki ana karakter ve dünyasını eleştirircesine aşırı eğlenceli bir seridir.