Müstakil eve fiber altyapı nasıl getirtilir?

oztefe

Üyecik
Selam oturduğum caddede fiber altyapı var caddede 3 bina kullanıyor sizce Telekom fiber çeker mi?

Çekebiliyor. Geçmişte örnekleri oldu.

Dilekçeyi verdim sokakta benimle beraber 5 tane daha müstakil ev var onların vermesine gerek var mı ya da süreci ne kadar hızlandırır.

Süreç hızlanır mı bilemiyorum ama ne kadar çok talep o kadar ihtimal. Dilekçe için takip numarası almayı unutmayın. Sonuç olumsuz olsa bile resmi olarak işleme alındığının belirtisidir.

Dilekçeyi verdim sokakta benimle beraber 5 tane daha müstakil ev var onların vermesine gerek var mı ya da süreci ne kadar hızlandırır.

Onlarında dilekçe vermesi süreci hızlandırır. O bölgede talep ne kadar fazla olursa sonuca o kadar hızlı ulaşırsınız.

Süreç hızlanır mı bilemiyorum ama ne kadar çok talep o kadar ihtimal. Dilekçe için takip numarası almayı unutmayın. Sonuç olumsuz olsa bile resmi olarak işleme alındığının belirtisidir.

Takip numarasını nereden alabilirim?

Muhtemelen kutuyu sokakta direğe koyup ince kabloları binaya çekerler. Toplu müstakil evlerde böyle yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…