Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven 54
Üstün
GS'liler:
SF26 76
Üstün
Sürüm sürüm sürünür umarım.Umarım bu adalet bizi şaşırtır ve içeride uzun süreler çürür.
dombikpanda 2
Üyecik
Hem karaborsacı hem katil (Mühendis Oktay dosyasında başroldür, dileyenler istediği yere sordurabilir) hem de terörist sevici. Full paket olmuş. Günyüzü görmeyesin.
İnşallah bu tip insanlar içinde aynı sonucu görebiliriz. Allah sayısını artırsın.
- Makaleler
- 1
Biz teröriste terörist deriz, kim olursa olsun. Formasında Türk bayrağı olmayan Chobani sporlular düşünsün.
Formasında Türk bayrağı olmayan Chobani sporlular düşünsün.
Kafana göre koyamıyorsun onu. Şampiyon ve/veya Türkiye Kupası galibi olman lazım. Ama Chobani işi rezillik ona katılıyorum.
SF26 76
Üstün
N'alaka formadaki Türk bayrağı? Karşıyaka-Kasımpaşa-Beşiktaş dışında Türk bayrağını armasında taşıyamayan diğer kulüpler düşünsün diyor muyuz biz? Saçma sapan yorum yapmak için yapıyo'sunuz bazen.Biz teröriste terörist deriz, kim olursa olsun. Formasında Türk bayrağı olmayan Chobani sporlular düşünsün.
Bence demek istediği "Teröristi serbest bırakıyorsunuz sırf gerçekleri ortaya çıkardığım için beni alıyorsunuz." demek istiyor.
İlk gördüğümde uykusuzlukla beraber anlamayıp şundan yaşadım.
İlk gördüğümde uykusuzlukla beraber anlamayıp şundan yaşadım.
- Makaleler
- 1
Yani demek istediğim, biri birinden iyi değil; hepsinde var bir şeyler.Kafana göre koyamıyorsun onu. Şampiyon ve/veya Türkiye Kupası galibi olman lazım. Ama Chobani işi rezillik ona katılıyorum.
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Segotep Hiphant 6″ IPS panel 60Hz LCD ekran | 2.399 TL
- dombikpanda
-
-
-
-