Detaylar
Kim cevapladı?SF26 76
Üstün
Sürüm sürüm sürünür umarım.Umarım bu adalet bizi şaşırtır ve içeride uzun süreler çürür.
dombikpanda 2
Üyecik
Hem karaborsacı hem katil (Mühendis Oktay dosyasında başroldür, dileyenler istediği yere sordurabilir) hem de terörist sevici. Full paket olmuş. Günyüzü görmeyesin.
İnşallah bu tip insanlar içinde aynı sonucu görebiliriz. Allah sayısını artırsın.
Bence demek istediği "Teröristi serbest bırakıyorsunuz sırf gerçekleri ortaya çıkardığım için beni alıyorsunuz." demek istiyor.
İlk gördüğümde uykusuzlukla beraber anlamayıp şundan yaşadım.
yusufumm07 76
Üstün
Hem karaborsacı hem katil (Mühendis Oktay dosyasında başroldür, dileyenler istediği yere sordurabilir) hem de terörist sevici. Full paket olmuş. Günyüzü görmeyesin.
Buna tribün liderliğini kim vermiş ki? İçerde fayansları saysın artık, karaktersiz.
Niyet okumayın. Dümdüz terörist işte. İnanmayan olursa videosu da var:
T*röriste af tartışılırken tribün liderini tutuklayan düzene müthiş gönderme yapmış ama anlayana. Etkileşim peşinde olanlar için fırsat. 
Pişman olacağınız şeyler yazıp çizmemenizi öneriyorum.
Pişman olacağınız şeyler yazıp çizmemenizi öneriyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
SF26 76
Üstün
Bence demek istediği "Teröristi serbest bırakıyorsunuz sırf gerçekleri ortaya çıkardığım için beni alıyorsunuz." demek istiyor.
Sebo neyi ortaya çıkarmış? Mühendis Oktay dosyasından yırtmak için isim değiştirdiğini tüm camianız biliyor. Karaborsa meselelerinden tut diğer meselelere kadar hepsinde parmağı var.
Bir tribün liderinin evinden nakit olarak neredeyse 50 milyon Lira çıkıyorsa o işin altında bir şey olduğu apaçık ortadadır. Çerçeve yasayla beraber sempatizanlık meşru kılındı, onu kullanmaya çalışıyor. Bu adamı içinizde barındırıyorsanız midesizsinizdir.