Şehsuvar Kementoğlu

Başarılı
Ne zaman gitar veya piyano çalıp müzik yapıp atsam 100-120 kişi görüyor 24 saatte, ne zaman sıradan bir şey, bir caps vs. paylaşsam 250 kişi görüyor, bu hiç şaşmıyor. Bunun nedeni ne?

Bir defa Reels ve gönderilerin izlenme ve keşfete düşme ihtimalleri birbirinden farklıdır.

Gönderiler kaydetme ve paylaşma ile keşfete düşerken, Reelsler ise kaç saniye izlendiğine göre değerlendirilir. Örneğin 20 saniyelik iki Reels düşünelim. Birinde insanlar 4. saniyede sıkılıp kapatıyor, diğerinde insanların çok büyük bir kısmı, sonuna kadar izliyor, hatta ikinci kere izliyor. Bu iki içeriğin hem takipçilerinizine hem de keşfetteki insanlara gösterilme oranları haliyle birbirinden farklı oluyor.

Senin sorununa gelecek olursak; Kim, niçin senin 2 dakikalık piyano videonu sonuna kadar izlesin?

Bir defa Reels ve gönderilerin izlenme ve keşfete düşme ihtimalleri birbirinden farklıdır.

Gönderiler kaydetme ve paylaşma ile keşfete düşerken, Reelsler ise kaç saniye izlendiğine göre değerlendirilir. Örneğin 20 saniyelik iki Reels düşünelim. Birinde insanlar 4. saniyede sıkılıp kapatıyor, diğerinde insanların çok büyük bir kısmı, sonuna kadar izliyor, hatta ikinci kere izliyor. Bu iki içeriğin hem takipçilerinizine hem de keşfetteki insanlara gösterilme oranları haliyle birbirinden farklı oluyor.

Senin sorununa gelecek olursak; Kim, niçin senin 2 dakikalık piyano videonu sonuna kadar izlesin?

Story olarak başlık attım ben, moderatör değiştirmiş bu bir, reels atsam bile reelslerde ve postlarda ilerletme seçeneği mevcut bu iki. Ben başka bir şey soruyorum sen başka bir şey cevap veriyorsun, ben müzikli storyleri az, onun dışındaki her story paylaşımımı fazla kişi görüyor bu çok uzun süredir böyle bunun sebebi nedir onu soruyorum, bu soruya cevap vereceksen buyur ver, yoksa gereksiz polemiğe girme.