Detaylar
Kim cevapladı?Budget bir iem 50% ses seviyesinde anc işlevi görüyor zaten@Trina sanırım nothing ear alacağım ya, aslında gönlümde IEM almak var ancak konfor ve ANC açısından daha yatkın geliyor nothing :/ hangisini alırsam alayım içimde kalacak diğeri.
Ethem Efe
Üstün
Budget bir IEM 50% ses seviyesinde ANC işlevi görüyor zaten. Transparency lazımsa veya hiçbir şey dinlemiyorken dışarının sesini kesmek istiyorsan öyle al tabii.
2. dediğiniz işimi görür aslında, IEM konusunda haklısınız ama hiçbir şey duymamak da sıkıntı biraz. Dediğim gibi yakın zamanda e scooter alacağım ve gündelik olarak kullanacağım. Arabadır, motordur duymak gerekiyor.
Bilemiyorum açıkçası ya, gerçekten bilemiyorum. Kusura bakmayın sizde görmüş oldunuz ne kadar KARARSIZ olduğumu bu konularda
Yani bence scooter üzerinde hiçbir şey dinlememelisin2. dediğiniz işimi görür aslında, IEM konusunda haklısınız ama hiçbir şey duymamak da sıkıntı biraz. Dediğim gibi yakın zamanda e scooter alacağım ve gündelik olarak kullanacağım. Arabadır, motordur duymak gerekiyor.
Bilemiyorum açıkçası ya, gerçekten bilemiyorum. Kusura bakmayın sizde görmüş oldunuz ne kadar KARARSIZ olduğumu bu konularda![]()
Ethem Efe
Üstün
Yani bence scooter üzerinde hiçbir şey dinlememelisin![]()
Tavsiye için teşekkürler, bir alayım orasına bakarız ya, IEM için attığım kulaklık nasıldır? Siz farklı bir şey alın demişsiniz, neden acaba?
Open-back olduğu için. Giriş seviye open-back iemler o kadar iyi değil. Yapısı gereği bass güçsüz oluyor ve dışarıya sızdırdıkları ses closed-backlere göre daha fazla oluyor. Bir de parlak bir kulaklık. İlk kulaklıkların tiz ağırlıklı olması biraz riskli, herkes kaldıramıyor.Tavsiye için teşekkürler, bir alayım orasına bakarız ya, IEM için attığım kulaklık nasıldır? Siz farklı bir şey alın demişsiniz, neden acaba?
Ethem Efe
Üstün
Open-back olduğu için. Giriş seviye open-back IEM'ler o kadar iyi değil. Yapısı gereği bass güçsüz oluyor ve dışarıya sızdırdıkları ses closed-backlere göre daha fazla oluyor. Bir de parlak bir kulaklık. İlk kulaklıkların tiz ağırlıklı olması biraz riskli, herkes kaldıramıyor.
Teşekkürler, yerine ne önerebilirsiniz 4.000 4.500 bandında? Dışarı çok ses sızdırmayan.
Ayrıca meyer'in fahiş fiyatlandırmasına kurban gitmiş bir model. Liste fiyatı 40 dolar, bizde 3000
bazı modeller uygun makul kar marjlı olurken bazıları da böyle oluyor.
Kodla 2900 oluyor Kiwi Ears Cadenza II IEM Kulaklık
Uzun saatler dinleyebileceğin neutral bir model. Çok konforlu, nozzlelar uzun, derine giriyor. Kolay kolay kulaktan düşmez.
Sadece neutral tuning ne anlama geliyor onu iyice anlayıp almanı tavsiye ederim. Bu kulaklığın "çok iyi" yaptığı "tek" bir şey yok, aksine her şeyi "iyi" yapıyor. Yani bu kulaklık ne bassheadler ne trebleheadler için.
Şu an 4-4,5 arası mantıklı bir seçenek yok. Ya 1-3 arası ya da 5 ve üzeri bütçeyle alınabilir modeller var.Teşekkürler, yerine ne önerebilirsiniz 4.000 4.500 bandında? Dışarı çok ses sızdırmayan.
Uzun saatler dinleyebileceğin neutral bir model. Çok konforlu, nozzlelar uzun, derine giriyor. Kolay kolay kulaktan düşmez.
Sadece neutral tuning ne anlama geliyor onu iyice anlayıp almanı tavsiye ederim. Bu kulaklığın "çok iyi" yaptığı "tek" bir şey yok, aksine her şeyi "iyi" yapıyor. Yani bu kulaklık ne bassheadler ne trebleheadler için.
Son düzenleme:
Ethem Efe
Üstün
Ayrıca Meyer'in fahiş fiyatlandırmasına kurban gitmiş bir model. Liste fiyatı 40 dolar, bizde 3000bazı modeller uygun makul kar marjlı olurken bazıları da böyle oluyor.
Şu an 4-4, 5 arası mantıklı bir seçenek yok. Ya 1-2 arası ya da 5 ve üzeri bütçeyle alınabilir modeller var.
Anladım. Bütçeyi o kadar yükseltmeyi düşünmüyorum açıkçası, gerçi nothing ear bile 4500 olmuş, 3 4 gün önce 4000'di.
Ayrıca Meyer'in fahiş fiyatlandırmasına kurban gitmiş bir model. Liste fiyatı 40 dolar, bizde 3000bazı modeller uygun makul kar marjlı olurken bazıları da böyle oluyor.
Şu an 4-4, 5 arası mantıklı bir seçenek yok. Ya 1-3 arası ya da 5 ve üzeri bütçeyle alınabilir modeller var.
Teşekkürler, ses kalitesi olarak nothing Ear'dan daha iyi bir performans alır mıyım? Pelta'dan hallice iyi olacağını düşünüyorum normal olarak, kusura bakmayın çok bilgili değilim kulaklıklar konusunda.
Estağfirullah. Şöyle söyleyeyim bende cloud iii s var. Peltaya göre daha "müzikal" bir kulaklık. Cadenza 2 daha iyiAnladım. Bütçeyi o kadar yükseltmeyi düşünmüyorum açıkçası, gerçi nothing ear bile 4500 olmuş, 3 4 gün önce 4000'di.
Teşekkürler, ses kalitesi olarak nothing Ear'dan daha iyi bir performans alır mıyım? Pelta'dan hallice iyi olacağını düşünüyorum normal olarak, kusura bakmayın çok bilgili değilim kulaklıklar konusunda.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-