NeonCircuit

Uzman
Müzik kanalından elde ettiğimiz gelirlerlerin tamamı mı sanatçıya aktarılıyor, yoksa yarısı mı? Atıyorum kanal da o ay el de ettiğimiz gelir olarak soruyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_3650.webp
    IMG_3650.webp
    342,1 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_3651.webp
    IMG_3651.webp
    350,2 KB · Görüntüleme: 46
O açıklama bir işe yaramaz. Telifli şarkı her türlü telifini yer. Yasal iznin yoksa hiçbir şekilde para kazanamazsın telifli içerikten.
Yok, para kazanmayı geçtim. Bu kanal sizce nasıl? O açıklama bir işe yaramaz diyorsunuz ama, bu işi yapmaya neden devam ediyor peki? Gerçi onu kendisine sormak lazım ama.

Yok, para kazanmayı geçtim. Bu kanal sizce nasıl? O açıklama bir işe yaramaz diyorsunuz ama, bu işi yapmaya neden devam ediyor peki? Gerçi onu kendisine sormak lazım ama.
Kanalın büyümesi için bu şekilde paylaşıyorlar. Çoğu zaman telif yersin ama bazen direk telif atılmaz. Kanal büyüdükten sonra Patreon gibi platformlardan veya sosyal medya kısmında reklam almaya çalışıyorlar.

Kanalın büyümesi için bu şekilde paylaşıyorlar. Çoğu zaman telif yersin ama bazen direk telif atılmaz. Kanal büyüdükten sonra Patreon gibi platformlardan veya sosyal medya kısmında reklam almaya çalışıyorlar.
Güzel açıklama, teşekkürler. Hocam birde, yapay zeka (AI) ile müzik üretilebiliyor. Hatta böyle bildiğim bir site var. Ama bu müzikler, genel de yabancı oluyor. En azından sözleri. Ama böyle bir kanal Türkiye'de tutar mı bilmiyorum.

Hocam birde, yapay zeka (AI) ile müzik üretilebiliyor. Hatta böyle bildiğim bir site var. Ama bu müzikler, genel de yabancı oluyor. En azından sözleri. Ama böyle bir kanal Türkiye'de tutar mı bilmiyorum.
Daha önce hiç görmedim, YouTube'da bu şekilde paylaşım yapan. Çok bilmediğim için yorum yapamam.