mr.esat

Üstün
Black Ops 6'nın online'ını da oynadım. Aradan 6 sene geçmesine rağmen COD MW2019 Online bambaşka eşsiz bir lezzet ya. Gunplay şahane, hissiyat hala en iyisi bence. Grafikler mükemmel, DLSS desteği falan da var. Search and Destroy dışında hile çok nadir denk geliyor. Felaket zevkli, inanılmaz lezzetli, inanılmaz tatmin edici. O kadar hoş ki, o kadar rafine ki..

Oyun COD ağırlığını çoğu yerde koruyor. Skinler, karakterler, renk paletleri. Çocuksu item sayısı oldukça az geldi, hatta neredeyse hiç denk gelmedim. Vuruş hissiyatı şuana kadar oynadığım oyunlar arasında kesinlikle en üstünü.

Battle.net'ten 500 ₺'ye aldım indirimde, soluksuz oynuyorum. Eğer hâla aranızda oynayan varsa beraber oynamak çok isterim hiç COD oynayan bir arkadaşım yok. Türkiye'de de pek popüler değil COD Online mâlum.

Benim fikrim, COD son 6 senedir grafik ve hissiyat olarak üzerine fazla koymuyor bence. MW2019 Peak yani, vardır ufak tefek geliştirmeler tabi ama bu oyunun rafineliği çok iyi.

Campaign'i de oldukça beğenildi birkaç husus dışında. Kısa ama görev çeşitliliği oldukça fazla dediklerine göre. Bence 500 ₺'ye kesinlikle değecek bir oyun.

Almayı düşünen varsa Battle.net tercih etmesi daha mantıklı olacaktır, Steam sürümünün hatalara sahip olduğu söyleniyor. İndirimde 500'e kapmanız en sağlıklısı. Crossplay var konsollar ile, bilginize.
Deneyimlerimi aktarayım dedim, okuyanlara teşekkür ederim.

Yani yanlış anlamayın da Assetto Corsa ile Forza karşılaştırmak gibi bir şey yaptığınız.

COD Online fast paced bir oyun, BF ölme eşeğim ölme. Küçüklüğümden beridir ikisini de oldukça deneyimledim. Bad Company 2 ile büyüdüm hatta. BF ise oldukça yavaş, kocaman haritalı başka hissiyatlı savaş simülasyonu.

Kalite olarak, hissiyat olarak kıyas yapacaksak COD'un üstün olduğunu kesinlikle söyleyebilirim güncel olarak.

Bakın, 6 sene önceki COD'un 3 sene önceki BF'ye sağladığı üstünlüğü izleyin. BF kendini bitirdi. Kesinlikle COD çok çok daha kaliteli bir deneyim sunuyor. İkisini de severiz, ikisinin de yeri ayrı o farklı bir mevzu. Fakat COD BF'yi bitireli yıllar oluyor.
Merhaba, battle.net WundeBaaa #2760. Eklerseniz oynarız bende bi 4 yıldır oynuyorum ama çevrede oynayan olmayınca bırakmıştım.
Attım hocam.

Yani yanlış anlamayın da Assetto Corsa ile Forza karşılaştırmak gibi bir şey yaptığınız.

CoD online Fast paced bir oyun, BF ölme eşeğim ölme. Küçüklüğümden beridir ikisini de oldukça deneyimledim. Bad Company 2 ile büyüdüm hatta. BF ise oldukça yavaş, kocaman haritalı başka hissiyatlı savaş simülasyonu.

Kalite olarak, hissiyat olarak kıyas yapacaksak CoD'un üstün olduğunu kesinlikle söyleyebilirim güncel olarak.

Bakın, 6 sene önceki CoD'un 3 sene önceki BF'ye sağladığı üstünlüğü izleyin. BF kendini bitirdi. Kesinlikle CoD çok çok daha kaliteli bir deneyim sunuyor. İkisini de severiz, ikisinin de yeri ayrı o farklı bir mevzu. Fakat CoD BF'yi bitireli yıllar oluyor.

Attım hocam.

2042 zaten facia eski oyunları güzel BF5 BF1 ucuz CoD biraz yüksek.

En son çıkan oluyor yani en iyi COD. Tabi hangi açıdan değerlendirdiğimize göre değişir. Fakat MW19'un gunplay'ini BO6'ya göre daha oturaklı buldum.

Bu arada MW19'u 30-40 saat bayıla bayıla oynasam da, oyunun metası çok camplemeye müsait. Haritalar çok campy, mayınlar felkaet overpowered :(
Cold War indirime girmiş, onu aldım onun da online'ı çok övülüyor deneyeceğim bakalım.

En son çıkan oluyor yani en iyi CoD. Tabii hangi açıdan değerlendirdiğimize göre değişir. Fakat MW19'un Gunplay'ini BO6'ya göre daha oturaklı buldum.

Bu arada MW19'u 30-40 saat bayıla bayıla oynasam da, oyunun metası çok camplemeye müsait. Haritalar çok campy, mayınlar felkaet overpowered :(
Cold War indirime girmiş, onu aldım onun da Online'ı çok övülüyor deneyeceğim bakalım.

Daha ucuz olsa alırdım ama pahalı ya fiyat bozuyor.

Son düzenleyen: Moderatör: