İkisi de uygun olmaz. Termal ped montajını öğrenin ve şunu alıp uygulayın. İkisinden de uzun ömürlü ve performanslı olacaktır.
Zor bir şey değil montajı ama hiç elinize vida dahi almadıysanız bilen birine yaptırın.

İkisi de uygun olmaz. Termal ped montajını öğrenin ve şunu alıp uygulayın. İkisinden de uzun ömürlü ve performanslı olacaktır.
Zor bir şey değil montajı ama hiç elinize vida dahi almadıysanız bilen birine yaptırın.
Sadece işlemciye uygulayacağım. Laptop kasasını ve içini komple temizledim. Pedler kendiliğinden yapışkan değil mi? Normal işlemci ölçüsüne göre kesilip takılacaksa kendim yaparım.

Sadece işlemciye uygulayacağım. Laptop kasasını ve içini komple temizledim. Pedler kendiliğinden yapışkan değil mi? Normal işlemci ölçüsüne göre kesilip takılacaksa kendim yaparım.
Koruyucu filmi çıkardıktan sonra yapışıyor evet. Thermalirgt Heilos'u uygulamak biraz zor ama.

Uygulamadan önce buzlukta 10 dakika kadar bekletin ve öyle kesin keserken makas kullanın. YouTubeda uygulamayı yapanlar var.

Üzerindeki jelatini kaldırıp yapıştırabiliyorsunuz diye hatırlıyorum -en azından 7950 o şekildeydi çoğu da o şekilde diye biliyorum pedlerin-. Normalde 10x10mm ise siz 9.5x9.5 yapabilirsiniz. Yani tamı tamına kesmeyin. Çok azcık daha küçük kesim yapın o alana göre.