Uyuyan Sincap 46
Üstün
Aslında bayağı da kuvvetli bir model. Bilmiyorum.
Çok rica etsem MSI Afterburner sonuçlarını atar mısın? Bu verilerden ben pek anlamıyorum da. Kusura bakmayın.
Hayır soğutması kuvvetli anlamında.
3 fanlı oyuncu modeli.
Valorant da en yüksek ayarlar da almış olduğum ısılar normal mı?
İşlemci soğutucu: Corsair H100 240mm sıvı soğutucu. İşlemci Ryzen 7 5800X3D
Eki Görüntüle 65184
Efendim, linkte attığım termal macunu almak daha mantıklı.
Niye bu kadar GPU sicakliklarina takilmis anlamadim? %70'lerde gezinen bir GPU kullanimi var ve GPU hotspot 77 derece, VRAM sicakligi da bundan sadece 3 derece daha sıcak. GPU fanlari %100'de bile degil. Cok isteniyorsa MX-6'yi konu sahibi GPU'ya da surebilir ve dereceler biraz duser belki ancak su anda buna ihtiyac yok, GPU'nun garantisi hala duruyorsa ozellikle. Buna ek olarak bir GPU serisine direkt genel bir ahkam kesmek kadar ezber ve yanlış bir hareket yoktur. Bir seride modelden modele, revizyondan revizyona gore bile sogutma degisebiliyor.
MX-6'dan Kryonaut'a gecmeye gerek de yok. Kryonaut omur odakli bir macun degil, yuzlerce kez soyledim bunu. MX-6 omur olarak yine fena degil ve performans olarak da pek altta kalir yani yok aslinda.
Gordugum kadariyla kasanizin bir fani ve CPU faniniz cok da is yapmiyor aslinda bu derecede bile. Bu mevsim sicaklari gecene kadar biraz daha ekstrem bir fan curve yapabilirsiniz gibi zira su anki fan curve bana cok rahat ve kisik geldi. Tabii cok ses olmasi rahatsiz edecekse boyle de kalabilir, degerler iyi. Gule gule kullanin.