5707

Başarılı
Makaleler
4
RAM çok az ve işlemci de güclü değil diye bataryayı da test ederek gücü grafik kartına verdim. İş için kullanılıyor. Güncelleme gelmiş ancak internette gezerken Office programları ile vs. olumlu etki eder mi yüklemek gerekir mi? Tarayıcıda bile akıcı değil diye donanım hızlandırma olumlu etki eder ümidim. Ek tam takmayız kesinlikle.

GeForce Experience bile destekliyor mu bilmiyorum yanlış bilgilendirmek istemem ama, olsa bile çoğu özelliği kullanamazsınız. Bende de MX130 i5 7200U vardı zamanında, indirdiğimde açılmıyordu.

İndirebilirsiniz ama performansa etkisi %1-2 olabilir anca. Donanımsal gelişme olmadıkça yüksek performans artışı beklemeyin. Bir tek OC yapabilirsiniz güzel artış istiyorsanız. MX130 için ayarlarım vardı, yardımcı olabilirim isterseniz. Zamanında o GPU'yu kullandığım için her şeyi denemiştim. 🙂

İndirebilirsiniz ama performansa etkisi %1-2 olabilir anca. Donanımsal gelişme olmadıkça yüksek performans artışı beklemeyin. Bir tek OC yapabilirsiniz güzel artış istiyorsanız. MX130 için ayarlarım vardı, yardımcı olabilirim isterseniz. Zamanında o GPU'yu kullandığım için her şeyi denemiştim. 🙂

GeForce Experience'ı direkt sılınce bir sıkıntı olur mu?

OC olarak ne yaptınız aynı GPU bende de var?

En fazla 71 civarı gördü.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-05-09 194121.webp
    Ekran görüntüsü 2025-05-09 194121.webp
    2,2 MB · Görüntüleme: 67