MX330'lu laptop için oyun önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sakurai
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 144
  • Etiketler Etiketler
    önerisi oyun

Sakurai

Çalışkan
Sistem özellikleri:
  • Intel i5 1035G1
  • NVIDIA MX330
  • 8 GB RAM
  • 512 GB SSD
Bu laptopta oynayabileceğim ücretli-ücretsiz oyun önerileriniz nelerdir? Oyun türü fark etmez.

Ultrakill.
Vampire survivors.
Star Wars battlefron 1-2 klasik.
Path of Exile.
Diablo 2 resurrected (açmaz ise Diablo 2 klasik sürümüne bakabilirsiniz) Diablo 3
Balatro.
Dragon age Origins.
Final Fantasy 7 klasik.
Phoenix wright ace attorney triology.
Dead Cells.
Batman Arkham Origins-asylum-City

Teşekkürler.Acaba sistemimin açabileceği herhangi bir cod veya Assassin's Creed oyunu var mıdır?

Hocam bu videoda işlemci yazmıyor ama ne kadar doğrudur bilemedim

Teşekkürler. Acaba sistemimin açabileceği herhangi bir CoD veya Assassin's Creed oyunu var mıdır?

Hocam bu videoda işlemci yazmıyor ama ne kadar doğrudur bilemedim.

CoD 4 MW - CoD MW 2 - CoD MW 3 - CoD Black Ops 1-2 (remake versiyonları değil eski versiyonlar)

AC Ezio üçlemesi, AC 3, AC Black Flag.

CoD 4 MW - CoD MW 2 - CoD MW 3 - CoD Black Ops 1-2 (remake versiyonları değil eski versiyonlar)

Teşekkürler

Hocam AC 3'ün remastered olmayan versiyonu steamde yok acaba nereden bulabilirim ya da remastered versiyonunu oynayabilir miyim ?

Son düzenleme:
Teşekkürler.

Hocam AC 3'ün Remastered olmayan versiyonu Steam'de yok acaba nereden bulabilirim ya da Remastered versiyonunu oynayabilir miyim?

Google da birkaç basit araştırmayla bulabilirsiniz. Bence AC 3 oynamak yerine AC 2 ya da Black Flag oynarsanız daha iyi olabilir.

Google da birkaç basit araştırmayla bulabilirsiniz. Bence AC 3 oynamak yerine AC 2 ya da Black Flag oynarsanız daha iyi olabilir.
Sizi yoruyorum kusura bakmayın ama son bir sorum olacak.Herhangi bir gamepadle bu oyunları oynayabilir miyim?

Sizi yoruyorum kusura bakmayın ama son bir sorum olacak. Herhangi bir gamepadle bu oyunları oynayabilir miyim?

Xbox360CE ile oynayabilirsiniz fakat CoD oyunlarını klavye mouse ile oynamanızı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…