ByUndefined

Çalışkan
  • MX4 4gr 8.5W/mK 269,00 TL.
  • Multi thread test 70 derece.
  • Single thread test 70 derece.

• Rampage T100 10gr 11W/M.K 749,00 TL.
  • Multi thread test 68 derece.
  • Single thread test 68 derece.

• GD900-1 30gr 6.0 w/m. K 224 TL.
  • Multi thread test 68 derece.
  • Single thread test 68 derece.

İşlemci olarak Ryzen 7 5700X kullanılmıştır. Testler 5'er dakika sürmüştür. Görüldüğü üzere hemen hemen aynı performansları veriyorlar. Fazla paralar vermenize gerek yoktur. Uzun vadeli testleri yapanlar da olmuş, diğer pahalılarla aynı performansı veriyormuş.
3 kuruş için sponsorlu video çeken YouTuberlara inanmayın. (Sözüm meclisten dışarı!)

Son düzenleme:
GD900 cidden MX4'ten iyi bu arada, hep diyorum MX4 çöp diye ama popüler birinden MX4 duyunca papağan gibi sayıklıyor herkes yapacak bir şey yok.

GD900 cidden MX4'ten iyi bu arada, hep diyorum MX4 çöp diye ama popüler birinden MX4 duyunca papağan gibi sayıklıyor herkes yapacak bir şey yok.

Hocam siz sanırım benim ekran kartı temizleme konumda da vardınız. MX4ü aldığım zaman en uygun oydu. Yaklaşık 3 yıl önce falan dedim en azından bilinir bir şey olsun şeklindeydi. Şu an son 1 gramı 😊. Bence aşağılama yapmayın F/P iken kendi fiyatını MX4 arttırmadı.

Hocam siz sanırım benim ekran kartı temizleme konumda da vardınız. MX4ü aldığım zaman en uygun oydu. Yaklaşık 3 yıl önce falan dedim en azından bilinir bir şey olsun şeklindeydi. Şu an son 1 gramı 😊. Bence aşağılama yapmayın F/P iken kendi fiyatını MX4 arttırmadı.

3 ay sonra tekrar süreceksin zaten 2 kullanım hakkın daha var :D zar üzerinde çok çabuk uçuyor MX4.

3 ay sonra tekrar süreceksin zaten 2 kullanım hakkın daha var :D zar üzerinde çok çabuk uçuyor MX4.
Hocam geçen sene Eylülde sürdüğüm MX4 birkaç hafta öncesi sattığım i7nin üstünde kurumamıştı :).
Size ne denk geldi bilmem ama fotoğrafı varsa koyabilirim. Bir de fazla sürmüş olabilirim idare edin.

Zar ile IHS farklı şeyler. 9900K'nın üstüne de Kryonaut Extreme sürdüm 3 senedir aynı sıcaklıkta duruyor. I7 de hangi I7?
Eski i7m işte 4790K. Bana termal macun da önerir misiniz? Böyle kendi çapımda al bakım yap sat gibisinden cep harçlığı edecek şekilde uğraşmak istiyorum da.
Instagrama story atmışım oradan ss aldım atıyorum hocam ona göre yorumlarsanız.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250518-135515.webp
    Screenshot_20250518-135515.webp
    1,4 MB · Görüntüleme: 49
Eski i7m işte 4790K. Bana termal macun da önerir misiniz? Böyle kendi çapımda al bakım yap sat gibisinden cep harçlığı edecek şekilde uğraşmak istiyorum da.
4790K ısınan bir model değil zaten, kaliteli parçalar satacaksan Noctua H1 al 10 gram, ortalama ürünler satacaksan GD900 al 30 gramlık tüplerde olabiliyor.

mx4 ü ekran kartında kullanmayın pumpout yapıyor.