mx4 ü ekran kartında kullanmayın pumpout yapıyor.
Onun için çok geç. İdarelik koymuştum zaten elimde başka macun yok.

4790K ısınan bir model değil zaten, kaliteli parçalar satacaksan Noctua H1 al 10 gram, ortalama ürünler satacaksan GD900 al 30 gramlık tüplerde olabiliyor.
88W temel 106-107w boost ile çok çabuk ulaşıyor. Biraz daha zorlasa GTX 1060 kadar güç çekicek. En çok hangisi dayanır hocam? Ben kendi cihazlarımdakini de yenilerim.

Piyasada bilinen 40 tane macunun en iyisi ile en kötüsü arasında ısı farkı 2.5 derece, bunu her zaman söylüyoruz ama ömür farkları oluyor, son denediğim macunu süreli 3 yıl oldu, performansında hala düşüş yok.

Piyasada bilinen 40 tane macunun en iyisi ile en kötüsü arasında ısı farkı 2.5 derece, bunu her zaman söylüyoruz ama ömür farkları oluyor, son denediğim macunu süreli 3 yıl oldu, performansında hala düşüş yok.
En kötü termal macunla yük altında 83 ile 90 derecede kullanırsınız işlemciyi. Ekran kartını düşünemiyorum bile. Ancak gd900 4. 8wmk mx4 le aynı performansı verir. gd900 6wmk ise mx4 ve mx6 dan daha iyi performans vermekte. Mx4 gibi çabuk kurumaz ve çabuk performans kaybetmez. Ve 30gr 230 tl civarında. İncelememde görüldüğü üzere 11wmk macunla aynı performansı sağladı. Diyeceğim şu fazla bilinmesede en fiyat performans termal macun şuanda gd900 6wmkdır.

Onun için çok geç. İdarelik koymuştum zaten elimde başka macun yok.

88W temel 106-107w boost ile çok çabuk ulaşıyor. Biraz daha zorlasa GTX 1060 kadar güç çekicek. En çok hangisi dayanır hocam? Ben kendi cihazlarımdakini de yenilerim.
Kryonaut Extreme fiyatını hakediyor.

Son düzenleme:
En kötü termal macunla yük altında 83 ile 90 derecede kullanırsınız işlemciyi. Ekran kartını düşünemiyorum bile. Ancak GD900 4. 8wmk MX4 le aynı performansı verir. GD900 6wmk ise MX4 ve MX6'dan daha iyi performans vermekte. MX4 gibi çabuk kurumaz ve çabuk performans kaybetmez. Ve 30gr 230 TL civarında. İncelememde görüldüğü üzere 11wmk macunla aynı performansı sağladı. Diyeceğim şu fazla bilinmesede en fiyat performans termal macun şu anda GD900 6wmkdır.

Ben en kötü macun demedim.

Bilinen 40 macun arasında en iyisi ile en kötüsünün arasındaki farkı söyledim.

25 yıldır PC donanım ve soğutma ile alakalıyım, sizin önerdiğiniz macunu hayatımda ilk defa duyuyorum.

Ben en kötü macun demedim.

Bilinen 40 macun arasında en iyisi ile en kötüsünün arasındaki farkı söyledim.

25 yıldır PC donanım ve soğutma ile alakalıyım, sizin önerdiğiniz macunu hayatımda ilk defa duyuyorum.
Anladım. Arştır veya dene anlarsın.

Thermalright Phantom spirit 120 SE TL-C12b V2 120mm kullanıyorum 105W biraz üzerinde çekiyor 4.5 firakslarda geziyor yük altında. Ortam sıcaklığını ölçmek için aletim yok ama şunu söyleyeyim antalyadayım.​

Thermalright Phantom spirit 120 SE TL-C12b V2 120mm kullanıyorum 105W biraz üzerinde çekiyor 4.5 firakslarda geziyor yük altında. Ortam sıcaklığını ölçmek için aletim yok ama şunu söyleyeyim antalyadayım.​

Bu videodaki GD900 modeli. GD900-1 modeli daha iyidir.

Son düzenleme: