Bayağıdır pek ellemiyorum. Tek tük bir iki animeyi ekliyorum manga kısmını ise tamamen saldım. Bir geçen bleach'e puan vermişim onun dışında eski kaldı ve ne yalan söyleyeyim eklemeye üşeniyorum :D.

Bayağıdır pek ellemiyorum. Tek tük bir iki animeyi ekliyorum manga kısmını ise tamamen saldım. Bir geçen Bleach'e puan vermişim onun dışında eski kaldı ve ne yalan söyleyeyim eklemeye üşeniyorum :D.

Evangelion önerir misiniz hocam mecha pek sevmediğimden cesaret edemedim izlemeye. Onun dışında bleachi sevmeniz hoşuma gitti benim de sevdiğim serilerdendir. Elinize sağlık.:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Evangelion önerir misiniz hocam mecha pek sevmediğimden cesaret edemedim izlemeye. Onun dışında bleachi sevmeniz hoşuma gitti benim de sevdiğim serilerdendir. Elinize sağlık.:)

Kesinlikle izlenmesi gereken animelerden. En az 1 kere tecrübe edilmeli. Zaten olay bir zamandan sonra mecha'dan psikolojiye bağlanıyor.

Bayağıdır pek ellemiyorum. Tek tük bir iki animeyi ekliyorum manga kısmını ise tamamen saldım. Bir geçen bleach'e puan vermişim onun dışında eski kaldı ve ne yalan söyleyeyim eklemeye üşeniyorum :D.
Şu Rurouni kenshini izle hocam TR'de bilinmeyen en iyi samuray animesi ya. 2023 versiyonu da iyi 7+8 bölüm izleyip beğenmeyecek adam tanımıyorum.

@Ruindry, Plan to Watch'da olması lazım zaten. Çok kez görmüştüm özellikle 2023 versiyonu çıkarken. Bir ara bakacağım fakat bu aralar pek anime izlemiyorum :D.

Kesinlikle izlenmesi gereken animelerden. En az 1 kere tecrübe edilmeli. Zaten olay bir zamandan sonra Mecha'dan psikolojiye bağlanıyor.

Psikoloji animelerine bayılıyorum o zaman izleme vakti gelmiş gibi. Mental hasarları başka bir seviye oluyor psikoloji animelerinin.

Listede puanlar güzel verilmiş elinize sağlık. Punpun okumanız şaşırttı çok bilindik değil Türkiye'de. Favori mangamdır ancak bir o kadar da önermeyeceğim mangadır 1 hafta kafamı toplayamamıştım.:(

Psikoloji animelerine bayılıyorum o zaman izleme vakti gelmiş gibi. Mental hasarları başka bir seviye oluyor psikoloji animelerinin.

Listede puanlar güzel verilmiş elinize sağlık. Punpun okumanız şaşırttı çok bilindik değil Türkiye'de. Favori mangamdır ancak bir o kadar da önermeyeceğim mangadır 1 hafta kafamı toplayamamıştım.:(
Teşekkürler, okumadıysanız Homunculus önereyim ben de size. Yine psikolojik bir seri, güzeldir.