Gördüğüm kadarıyla animeye başlayalı çok olmamış. Listede ayrıntılı inceleye bileceğim çok bir şey yok büyük ihtimal anime izlemeye myanimelist sıralamasına göre gidiyorsun. Hala çok sığ listen o yüzden çok şey söyleyemem 3/10

Son düzenleme:
Gördüğüm kadarıyla animeye başlayalı çok olmamış. Listede ayrıntılı inceleye bileceğim çok bir şey yok büyük ihtimal anime izlemeye myanimelist sıralamasına göre gidiyorsun. Hala çok sığ listen o yüzden çok şey söyleyemem 10/3

Vaktim oldukça açıp izliyorum sıralamam falan yok ne hoşuma giderse onu açıyorum genelde ne izlediğimi unuttuğum için puanlama işine girişmedim.

Vaktim oldukça açıp izliyorum sıralamam falan yok ne hoşuma giderse onu açıyorum genelde ne izlediğimi unuttuğum için puanlama işine girişmedim.

Zaten listeden anlaşılıyor. Bende ne sevdim açıp izlerim. Ama düzen yapmak gibi bir takıntım olduğundan hep her detayına kadar düzenlerim her şeyi😅

Birçok animeye puanınız yerinde olmuş demek ki zevk sahibisiniz +5 puan. Bitirdiğiniz anime sayısıni 100 tamamlasanız tam olur. Ama biraz profilinizi özelleştirseniz daha göze hoş yapsanız güzel olurdu ama orası size kalmış. Bu yüzden puanım 5/10

Son düzenleme: