5

5124

Ziyaretçi
Merhaba,

Enpara kartımdan N11 üzerinden 2 bin TL tutarında bir ürün satın aldım, daha sonrasında daha uyguna bir yerden buldum. N11 sitesinde ürünü sonradan iptal ettim. 5 Kasım tarihi itibari ile sipariş verildi 6 Kasım itibari ile talep oluşturuldu. Aynı gün içerisinde iade tutarı N11 tarafından hesabıma onlara göre yansımış. Fakat 4 gündür herhangi bir provizyon ve iade tutarı gözükmüyor. Enpara ile görüştüğüm zaman aynı şeyi onlarda söylüyor. Arada kaldım, ne yapmalıyım?

@Recep Baltaş yanlış hatırlamıyorsam siz bu konulara hakimdiniz sanırım. Nasıl bir yol izlemeliyiz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış hatırlamıyorsam N11 geçen sene el değiştirdi ve beni 2 kere mağdur ettiler bir daha asla N11'den almayın oradaki satıcılarla N11 sanki milleti mağdur etmek için çalışıyorlar ancak para yatmama olayı ise eğer taksitle aldıysanız bankanın suçu olabilir 1 hafta bekletip öyle yatırıyorlar ve taksitli ise mesela 6 ay taksit ile aldıysanız sizin paranızı taksitle yatırıyorlar ve şunu da gözlemledim N11 de fake ürün satan çok özellikle PC parçaları. geçmiş olsun.

Yanlış hatırlamıyorsam N11 geçen sene el değiştirdi ve beni 2 kere mağdur ettiler bir daha asla N11'den almayın oradaki satıcılarla N11 sanki milleti mağdur etmek için çalışıyorlar ancak para yatmama olayı ise eğer taksitle aldıysanız bankanın suçu olabilir 1 hafta bekletip öyle yatırıyorlar ve taksitli ise mesela 6 ay taksit ile aldıysanız sizin paranızı taksitle yatırıyorlar ve şunu da gözlemledim N11 de fake ürün satan çok özellikle PC parçaları. Geçmiş olsun.

Enpara bana dedi ki, "Tarafımızda herhangi bir iade gözükmemektedir, iadenizin hesabınıza yansıması 1 ila 10 iş günü içerisinde sürebilir bu süre zarfında beklemenizi öneririz" şeklinde bir açıklama yaptılar. N11'de bana diyor ki, "3 ila 7 iş günü arasında iade olur, tarafımızdan **** biten kartınıza iadeniz başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir" diyor. Hangi birine inanacağımı şaşırdım.

Düzeltme: İade hesaba şimdi yansımış, teşekkürler konu kapanabilir.

Son düzenleyen: Moderatör: